Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WARZ - HACK

dudu98PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano poszukuje działającego cheata na aktualną wersję warZ. Starałem się sam szukać ale gdy odpalam jakiegoś to gra ma crasha i koniec ;/ ...

Opcje tego cheata : Nie muszą być wszystkie. Dzięki za odpowiedzi i daje like każdemu kto poda mi jakiegoś cheata ;]

- Player ESP

- Item ESP

- Zombie ESP

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

UP

Po włączeniu cheata wyskakuje mi WARZ has stopped working i mam możliwość Send report lub Other Actions ...

Gram w oknie wersja Steam. Pomoże ktoś :D ?

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Opublikowano

darmowy

Opublikowano

Działa na steam ? Pobrałem go i crashuje gre gdy włączam ....

Opublikowano

EJ jak wączyć tego reI'A napisze mi ktoś instrukcje bo co chwilę mi się wyłącza.

Opublikowano

Odpalasz War Z w trybie okienkowym i najlepiej na najniższej grafice

Pliki z reia wrzucasz do głównego folderu z gry(nie wiem czy nadal trzeba do głównego wrzucić)

Plik REI Odpalasz jako administrator i już powinien być ccheat tam masz opcje.

W Opcjach kierujesz się numerami na klawiaturze numerycznej

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Odpalam warz w okienku, wbijam na serwer, uruchamiam Rei'a jak admin i dostaje crash i raport do wysłania czy coś w tym stylu ;/

// Może używam złej wersji. Napisze ktoś jaka jest najnowsza ?

Opublikowano

To znaczy że zła wersja reia, tak mi się wydaje. Ale pewnie tak bo jak crasha dostajesz, musisz ściągnąć reia na aktualną wersje war z

@down

Niestety nie znam i nie mam, nie gram na cheatch

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ej możesz wysłac mi na pw czy coś link do odpowiedniej wersji bo z nie znalazłem innej niż mam ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...