Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zarobić "grosze" w internecie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Szukam sposobu którym mogę zarobić około 10 zł przez maksymalnie dwa tygodnie. Gdyby to przebiegało szybciej to byłbym zadowolony ale szuakm czegoś co pomoże osiągnąć mi to minimum. Mam konto paypal ale niezweryfikowane i nie jestem pełnoletni...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Polecam Serwis LubieToTo.pl - sam zarobiłem już tam 50zł PayPal (w miesiąc) ale z pomocą poleconych .

Na pewno dostaniesz wynagrodzenie , oni tam nie oszukują.

Opublikowano

Napisz na pw to podam ci stronke jak mozesz poswiecic dziennie z 1h to gdzies przez 2 tygodnie zarobisz z 35zl lub wiecej jezeli poswiecisz wiecej czasu

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Ludzie nie oszukujcie kolegi. Przez 2 tydonie nie zarobi 35zł, chyba że z poleconymi ale w tyle ich się nie uzbiera. Polecam ci tak zwane Buxy, jeżeli chodzi o grosze.

. .

Opublikowano

@Up

ahahahahaaa ooooo kurwa ahaaha gosc mowi ze nie zarobi 35 zl w 2 tygodnie xD ja pierdole hhah i jeszcze malo tego gosc poleca buxy, czyli najwieksze gowno stulecia. 35 zl to typowa dniowka.

@top

polecam PPA, jak sie wciagniesz dasz rade dwa razy wiecej

@Up

ahahahahaaa ooooo kurwa ahaaha gosc mowi ze nie zarobi 35 zl w 2 tygodnie xD ja pierdole hhah i jeszcze malo tego gosc poleca buxy, czyli najwieksze gowno stulecia. 35 zl to typowa dniowka.

@top

polecam PPA, jak sie wciagniesz dasz rade dwa razy wiecej

Opublikowano

@up tak, tak kurwa. Na pewno poprzez PPA zarobi przez 2tyg.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

@up tak, tak kurwa. Na pewno poprzez PPA zarobi przez 2tyg.

Zarobi poprzez PPA przez dwa tygodnie tyle. Jak tam co miesiąca taką forse wyciągają, że aż nie do pomyślenia. Wystarczy, że będzie oglądać video, ściągać, robić ankiety i taka forsa proponowana ;)

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

@up wiem że da się dużo wyciągnąć, ale stary - nie w 2 tyg. Do tego potrzeba dość dużego wkładu czasu.

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

W internecie? Ja polecam jakieś gry MMO np.: Metin2.

Gdy się nudzę pogrywam po 1/2h dziennie na jakimś privie i po tygodniu/dwóch sprzedaje postać/eq za 20/30 zł. w zależności od "zdobyczy" :] Czasami na miesiąc udaje się nawet 100 zł. zarobić, a czasami nic :P

Opublikowano

1.Co to te ''PPA''?

Ludzie nie oszukujcie kolegi. Przez 2 tydonie nie zarobi 35zł, chyba że z poleconymi ale w tyle ich się nie uzbiera. Polecam ci tak zwane Buxy, jeżeli chodzi o grosze.

HAHAHAHAHAHhahahahah........ ziomeczku jak nie miałeś styczości z internetowymi sposobami zarobku typu robienie akcji (czyi np. rejestrowanie się na stronie i za to dostawanie kasy) to nie wyrażaj się. Po drugie buxy to gówno nigdy na buxach nie zarabiałem tam dziennie max 10 gr haha typowy najsławniejszczy neobux.com to gówno, ale przyznam, że prawdziwa strona bo wypłaca. Ja znam strony gdzie za akcje się zarabia i w 5h możesz 10zł zarobić, ale musisz miec neostrade, by zmieniac IP i to jest legalne nawet admin mówi, że IP można zmieniac i im więcej akcji tym więcej kasy proste!

widać, że gdzieś w necie szukałeś sposobów zarobków i wybierałeś te najłatwiejsze co za tym idzie najmniej opłacalne. Nie wierzysz napisz na pw to podam ci stronkę

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Przez PPA się nie da zarobic?Widac ,ze nie masz zielonego pojęcia o tym sam 150zł dniowki wyciągam więc jaknajbardziej się da tylko trzeba znac rynek zeby takie sumy zarabiac ;)

sygnauf.png

by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...