Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Runy pod Spellwamp na junglera

Mesye Sitwon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie, nie są, nie składa się life steala na junglerze, lepsze jest wejście na początku w madredy ( same ) by szybciej czyścić junglę, następnie trochę życia, armoru ( ja zawsze składam sunfire cape).

Ogólnie runy powinny być takie ( ja takich używam, są najlepsze );

DMG/ARMOR/MR/ i quinty DMG ( ewentualnie mov. speed, ja takie używam ).

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

Nie, nie są, nie składa się life steala na junglerze, lepsze jest wejście na początku w madredy ( same ) by szybciej czyścić junglę, następnie trochę życia, armoru ( ja zawsze składam sunfire cape).

Ogólnie runy powinny być takie ( ja takich używam, są najlepsze );

DMG/ARMOR/MR/ i quinty DMG ( ewentualnie mov. speed, ja takie używam ).

Nie chodziło mi o Lifesteal tylko o Spellvamp, a to dwie różne rzeczy, Glyphy preferuję pod AP.

Opublikowano

Zależy jakimi junglerami grasz , ponieważ w s3 , w jungli jest teraz najważniejszy dmg , to nie jest już ta jungla co kiedyś była (FULL ARMOR = OP JUNGLA) . Jeżeli chcesz wybierać to pomiędzy Armorem a DMG .

Opublikowano

Zależy jakimi junglerami grasz , ponieważ w s3 , w jungli jest teraz najważniejszy dmg , to nie jest już ta jungla co kiedyś była (FULL ARMOR = OP JUNGLA) . Jeżeli chcesz wybierać to pomiędzy Armorem a DMG .

Lecz on się pytał o spellvamp, a spellvamp w jungli jest zupełnie nie potrzebny, zamiast tego lepiej zbudować armor.

League of Legends

Opublikowano

Najczęście gram junglerami typu Maokai/Amumu/Kennen Dla których trochę DMG się przyda (Szczególnie dla Kennena)

Opublikowano

wiem ze w s2 bardzo oplacalne byly runy pod spellvamp na dr mundo kiedy to kosil wszystko i mial szybki clear, pewnie teraz tez sa dobre, aczkolwiek maczeta wynagradza wszystko takze problem z serii: mozna ale po co

Opublikowano

Lecz on się pytał o spellvamp, a spellvamp w jungli jest zupełnie nie potrzebny, zamiast tego lepiej zbudować armor.

Jak gra fiddlem w jugli to po h*j mu lifesteal. Ja bym wzioł esencje na sv albo po prostu kupił ity z sv

beznazwy1za.png

Opublikowano

spell vamp może być dobry na junglerów które z skillów mają 1 cel ( według mnie ) bo wtedy to leczy o max. wartość, a jak jest obszarowy to chyba tylko o 33%

Opublikowano

Jak gra fiddlem w jugli to po h*j mu lifesteal. Ja bym wzioł esencje na sv albo po prostu kupił ity z sv

Nie klnij tylko przeczytaj temat raz jeszcze, Kolega pytał się o spellvamp, odpowiedziałem, że nie potrzebny, to samo tyczy się life steala.

Czemu chcesz być mądrzejszy niż jesteś? Najpierw się czyta nazwę tematu i posty, a nie na żywioł odpisuje.

Pozdrawiam i Wesołych Świąt

League of Legends

Opublikowano

Jeśli gram Fiddlem to tylko na midzie <3 Itemy z SV Kosztuja

Opublikowano

Spell vamp moim zdaniem jest kompletnie bez sensu na jungle. Lepiej kup np do dmg bo bardziej ci się przyda mimo że grasz junglerami ap.

League of Legends

Opublikowano

Temat do zamknięcia, każdy dostał zasłużonego plusa. Runy kupię albo pod ARMOR albo pod MS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...