Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Powrót do CA

Evodence

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po ponad półtora rocznej przerwie wracam do ca z nowym kontem. Założyłem też nowe konto na youtube bym mógł czasem wrzucić jakiś klip.

Co nowego w ca? W skrócie, warto w ogóle ?

Opublikowano

" i zero hackow"

No nie powiedzialbym wczoraj graliśmy cw z telekillami.

Ogólnie lepiej niż przedtem, CA się rozwija, trochę mniej hackerów, PERMY zdejmują, więcej mapek,można za parę nx'ów zmienić sb nieco wygląd.
Przekonasz się jak wejdziesz :)

sygna2.png
Opublikowano

NX kidy nadal mają przewagę lecz nie taką jak kiedyś jeżeli masz umiejętności to jesteś na równi z innymi :). Sam wróciłem do CA (pewnie mi się znudzi za jakiś czas na pół roku znów xD), i nie żałuję xD

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

U mnie opłaca się kupować nx'y, dlaczego zdejmują perma bronie? Przecież to ich główne źródło dochodu. :(

Z zakładce media wstawiłem filmik z mojej gry po przerwie, oceniajcie. A moje stare konto...kiedyś te reklamy z nxami były mniej znane i człowiek uwierzył :/

Opublikowano

Teraz robią promocje po 15k za broń na perma i są tylko niektóre... Dlaczego zdejmują? Może gracze się skarżyli?

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

Teraz robią promocje po 15k za broń na perma i są tylko niektóre... Dlaczego zdejmują? Może gracze się skarżyli?

Bo teraz, nie będzie obniżek na "wielkich eventach" jak świąteczny, tylko będą bronie na perma, i nx kidy nie będą zwracać uwage na to ile kosztuje, tylko, że jest perm

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

Dokładnie oni zawsze tak kombinują żeby się jak najwięcej nachłapać.

Ale uważam że i tak jest coraz lepiej.

76561198090890807.png

Opublikowano

@UP

ohhh masz kolego racje.... Ja czuje sentyment do tej gry xD Jest masa fajnych fpsow np bf COD hmmmm Artic combat rowniez. W CA jest cos takiego do czego ciagnie nie wiem skad to sie bierze. Nie wyobrazam sobie kompa bez zainstalowanego CA, taki komp to nie komp ^^ Nie jestem tam zadnym no-liferem tylko po prostu od tych kilku lat na kazdym komputerze jaki mam musi byc CA choc bym mial przerwe od tej gry xD

Co do temtu oplaca sie sa nowe mapki, dluugo oczekiwany mod (bynajmniej przezemnie) No Spec !!!!!! yyy nie ma wkoncy nx kidow bo likwiduja permy, iiiiii nowe eventy troche chujowe no bo te fajne juz sie skoncztly byly na siweta, malo hackow noi w sumie to tyle ;

Opublikowano

Dużo bugów, glitch'ów, hacker'ów, dzieci, "nx kid'ów", ciulowe eventy no i te włamy na konta ale tak poza tym to bardzo gorąco polecam ;).

Opublikowano

Plusiki

+ Mniej Bugów

+ Mniejsze Lagi

+ Nowe Mapy

+ Nowe Bronie

Minusiki

- W Chuj bugów

- Wiekszosc hackerow na VIPie

- Crashe,Lagi serwerow

- Nexon leci na nx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...