Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Zac dostepny

roninns4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zac dostepny w sklepie,patch wazy normalnie ok 150 mb,niedlugo powinno pojawic sie info na stronie glownej.

sciagac patcha,1 tydzien 7800/975,po tygodniu 6300/975 + wukong spadl do 4800.

Opublikowano

No narescie, dlugo czekalem na tego champa.

A po drugie skad info, jak mozesz podaj zrodlo strony i czy jest potwierdzone.

sstwc.jpg

Opublikowano

Wejdz na lola,masz patcha to po 1

Po 2 jest nawet info ze chwilowo nie mozna kupic bo cos zjebali<jak zawsze,3 bug juz dzis albo nawet 4...>

Po 3 powinno byc dzis ok 2 w nocy na oficjalnej stronie

Pasjonat
Opublikowano

Jak teraz jesteście na LoL'u musicie wylogować się i zalogować i zacznie się ściąganie.(Patch około 20 MB)

.

Opublikowano

LOL, po co Wy takie tematy zakładacie.. myślicie że gracz grający w lola, najpierw wejdzie na mpcforum zobaczyć czy był patch ? No chyba nie..

Opublikowano

Dla twojej wiadomości. Forum nie jest tylko po to by wstawiali sobie ludzie zdjęcia z gry,buildy postaci lub rozmawianie o czymś innym. Forum jest od tego, by równię dobrze gracze byli na bieżąco z informacjami dotyczące "League of Legends" Chyba nie po to został stworzony ten dział ogólny, by on sobie stał bezczynie bez żadnych informacji. Niektórzy gracze,może nie mają teraz dostępu do Gry. A siedzą na internecie w telefonie na MPC. I chcą być na bieżąco w informacjami. Proste i logiczne.

Tak samo mógłbym sobie napisać, po co oni sobie piszą te buildy o postaciach jak i tak tego nikt nie czyta, ludzie proszę was.

Edit:

U mnie jest nadal niedostępny.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

U mnie osobiście go widać , i zastanawiam się nad jego kupieniem. W grze widziałem, że jest bardzo dobry. Ktoś grał Nim troszkę dłużej ? Zakupił już ?

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Jeżeli do tego czasu nie pojawił wam się ,,Zac'' , prawdopodobnie Riot ma poważne problemy z Silnikiem . Ale to nie są jego jedyne zmartwienia ponieważ coraz więcej ludzią powstaje error ,,0001 error '' , oraz powstają takie bugi jak Leony i Treshy w tym czasie.

Opublikowano

A Wukong dalej za 6.3k.

dziwne,nie mialem wcozraj wieczorem okajzi wejsc na lola,a kolega pisal mi ze wukong juz dostepny za 4800.Moj blad,chociaz po wejsciu zaca powinien staniec.

Opublikowano

Grałem nim już 2 gry. Oczywiście wygrane. Dość łatwo nim się zdobywa fragi, ponieważ część graczy nie wie dokładnie jak się zachowuje przy atakowaniu. Moim zdaniem jego najlepszy skill jest E ponieważ skakanie przez taką dużą odległość (i przy takim dmg) to skarb. Ja osobiście składam go pod HP i moc umiejętności. Nie dość że ciśniesz dość duży DMG to jeszcze masz dużo HP, a podnoszenie "dopadniętych" kawałków Zac`a dodają niezła strzykawkę HP. ;)

149208901.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...