Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Co jeszcze powinienem zrobić do WWW?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Zrobiłem sobie stronkę i już prawie (chyba) skończyłem. Teraz chciałbym, żebyście ją jakoś ocenili. Napiszę o czym wiem i co jeszcze powinienem poprawić:

"Białe" plamy na "Kliknij, aby przejść do forum" (spójrz od góry ekranu i już widać :P)

Brak paru stronek

Niepoprawnie działający newsletter

Złe logo / do poprawy wygląd forum

x

Stronka jest moja i nie traktować tego jako reklamy / linka

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Strona ujdzie w tłumie. Ale jak kolega powiedział u góry, nie ma co oceniać, skoro jest na gotowym szablonie. Chociaż jak wejdziesz w zakładkę forum jest tam po prostu czysta reklama, dlatego też ja wysyłam raport.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Koledzy wyżej już prawidłowo ją ocenili, ale jak dla mnie to ściągnięty szablon dodanie napisów,pierwszy lepszy obrazek z google grafiki i to wszystko ode mnie.

Opublikowano

Nie oceniajcie pod kątem budowa / wysiłek / kopia itd. Szablon ten kupiłem (gotowiec tak i wiem, że można ściągnąć) i dorobiłem forum, żeby można było pisać o problemach, tutorialach itd. Chce, żebyście ocenili wygląd stron / forum itd. Ważne jest dla mnie, żeby strona była a nie "zamiast div w stopce mogłeś dac footer" itd. Dla mnie liczy się funkcjonalność, wygląd, wydajność. Zamierzam na początek otworzyć taką stronę, w polsce hmm jest 1 aktywne forum o tej grze (ma masę błędów).

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...