Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] technika na serwer typu Live MC

Cailo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Po 1 - wiem, że jest od tego temat, ale nie mogę go znaleźć, jeśli ktoś podeśle linka, to od razu się tam przenoszę.

Tak więc szukam technika, który zająłby się konfiguracją pluginów pod serwer typu Live MC, KM.

Myślę, że nie będzie z tym zbyt dużo pracy.

Od razu mówię, że nie dam dostępu do konsoli. Nagrodą będzie ranga vip na serwerze (nie będzie to zbyt wiele, aby szanse były w miarę równe. Mam zamiar vipowi dawać tylko diamentowy kilof z enchantem wydajność IV i niezniszczalność III. Przede wszystkim szanse mają być równe!

Tak więc zarysuję serwer... Gramy praktycznie na czystym survivalu. (diamenty[0,35%], żelazo[1,75%], złoto[1%] lecą ze stone) Każdy może każdego zabić, okraść itd, ale nikt nie będzie "anonimowy"... Dlatego chcę na serwerze pluginu, który pozwala sprawdzać, kto otwierał skrzynkę, zniszczył blok itd. (nie pamiętam, jak on się nazywa) Oczywiście do tego jakiś w miarę skuteczny anty-cheat, AuthMe/xAuth.

Proszę o kontakt na PW.

Opublikowano

Witam ja mogę się zająć a co do pluginu który pokazuje kto niszczył to LogBlock jak coś pisz na gg lub na PW chętnie pomogę :D

Masz w czymś problem pisz na PW z chęcią pomogę :)

Pomogłem daj Like ciebie to nie kosztuje a mnie motywuje do dalszej pracy !! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...