Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Master Yi ad

Goliatos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Master yi pod AD? Trochę mierne, bardziej sprawdza się pod AP. Łatwiej zrobić nim Pente, dość że ma mocnego Heala na "W" + mocny damage z "Q" + jak zabijesz odnawia Ci się to. I to się bardziej sprawdza. Ale jeżeli chcesz build na mastera Yi Ad. To Łap :)

Buty Berserki -> Ostrze króla -> Phantom Dancer -> Ostrze nieskończoności "Infinity" -> Krwopijec -> Plemienna "Warmog" Lub Anioł stróż " Guardian Angel " -> Ostrze youmuu. Polecałem taki build kolegom często, i mówili że bardzo dobrze się sprawdza. Pytanie dlaczego Warmog lub Anioł stróż, dlatego otóż to. Że jeżeli będziesz cały pod ad, spłyniesz bardzo szybko, nawet jeżeli złożysz 2 Krwopijce, i je nastakujesz. To i tak Ci nic nie da, bo wlecą do Ciebie w 2-3 i spłyniesz, albo jak Cię dopadnie naffedowany AP/Adc Vayne. Więc, opłacałoby się mieć troszkę hp, lub obrony + wskrzeszenie :) Taka moja sugestia na temat takiego buildu. Więc, nie opłaca się robić go full ad bez obrony i hp.

EDIT:

Oczywiście możesz zmienić troszkę ten build, i zamiast Phantom dancera dać Black Cleavera. Ale to raczej zależy od Ciebie. Ja ten build co podałem, podawałem również kolegom, i się sprawdza.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...