Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy ten hosting jest dobry?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich! :D

Jestem nowym userem, ale do rzeczy. Niedawno założyłem 10 slotowy serwer minecraft na pukawka.pl. Jeśli ktoś planuje założyć tam swój serwer minecraft to odradzam! Takich lagów przy 2 graczach i 22 pluginach w życiu nie widziałem. Cofa, ladży-masakra. Jak nie trudno się domyślić szukam lepszego hostingu. Nie mam specjalnych wymagań, ale czytając różne tematy na forum szukałbym raczej hostingu oferującego 100mb ramu na slot. i tym oto sposobem znalazłem Hosting slotex.pl Zdziwiłem się, że hosting radiowy hostuje minecrafta, ale ok. Wyczytałem tam, że przy 10 graczach dostanę satysfakcjonujące mnie 100 mb ramu na slot. Ale mam kilka pytań, czy ten hosting jest faktycznie dobry? jeśli nie to poproszę o podanie jakiegoś dość dobrego, ale nie bardzo drogiego (np netshoot 3zł za slot! )

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi:)

Opublikowano

Bardzo polecam Ci ten hosting.

Niska cena

Wpłata sms 11zł -> 9zł na serwer 23zł sms - 19zł na serwer bardzo przydaje się przy kupnie rangi Vip

Ostatnio dodano ItemShop

Bardzo szybko mi odpisują. W ciągu 4h, ale możliwe, że to przez to, że mam już u nich długo serwer.

Jestem bardzo zadowolony. Na życzenie zmienią Ci sloty na większe.

Lepszego hostingu chyba nie można sobie wymarzyć. Pomijamy tutaj CraftServe, gdyż jest drogie i dłuuugo odpisują.

Jestem zadowolony z oferty w 100%, polecam Ci go.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Nie męcz się. Zakupiłeś u nich serwer i masz być zadowolonym klientem. Napisz do nich w sprawie lagów.

Aha i lagi mogą też wywoływać pluginy na 1.4.7

Miałem z tym problem, może to nie wina pukawki? Też mi serwer wyrzucał błędy i wyłączał się.

Teraz wszystko śmiga.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Faktycznie po usunięciu pluginów na 1.4.7 serwer znacznie sprawniej działa i faktycznie problem lagów został rozwiązany. Najśmieszniejsze jest to, że plugin nolagg wraz z "kolegami" był odpowiedzialny za lagi. -.- dzięki za pomoc.

Opublikowano

Też Polecam ;)

Metin2 Pokaż Co Potrafisz < FanPage Na Facebooku Jako Gracze Łączmy Się Chwalmy się Osiągnięciami,Bugami,Botami,Zdjęciami,Filmami,PVP,Serwerami Wszystkim Co Związane z Metinem ! <3 

Opublikowano

W porównaniu do innych serwerowni pozostawia troszkę do życzenia, ale nie miałem do nich nigdy zastrzeżeń stawiając serwer cs.

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...