Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pixelteam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chce kupic server na pixelteam i czy mi sie doplaca mam tam problem bo jak chce kupic to gdzie sie tam wybiera slot moze jakis tut?

Opublikowano

Nie miałem tam serwera. Jednakże PixelTeam przydziela bardzo mało RAM'u, co wiąże się z niemałymi lagami i wyłączaniem serwera przy pełnej ilości osób.

Jak chcesz mało slotów, to zakup w dobrze sprawdzonej już przeze mnie i moich kolegów firmy yCraft.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Nie polecam , słaby support , lagi na serwerach.

Osobiście polecam

-craftserve.pl

-fiberhost.pl

-disconnect.pl

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Nadal mam tam serwer i i nigdy więcej nie kupuję Serwer co 10 minut się wyłacza a nie mam żadnych pluginów ....

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Ja posiadam serwer na pixelteam :) i jestem BARDZO zadowolony ;) Miły support ramu dużo :D co wy gadacie ;D Wiecej niż na mineserv to na pewno ;) i ceny też ok ;D często promocje ;) itp. Lagi są jeśli posiadacie setki pluginów :)

Opublikowano

Nie miałem tam serwera. Jednakże PixelTeam przydziela bardzo mało RAM'u, co wiąże się z niemałymi lagami i wyłączaniem serwera przy pełnej ilości osób.

Jak chcesz mało slotów, to zakup w dobrze sprawdzonej już przeze mnie i moich kolegów firmy yCraft.

Jeśli pogada się na ycraft to można nawet dostać darmowy serwer więc jest to dobry host

junior.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pixel Team

Mam problem poniewarz serwer na krórym jestem adminem (mc.revcraft.pl) wyłącza sie co około 5 min NW co mam zrobić .

reinstal cały serwer

junior.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...