Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Zarabiamy Yangi w łatwy sposób :3

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie cześć i czołem xD

Postanowiłem podzielić się wami moim sposobem na zarobek w dobrze nam znanej MMO, Metin2 ;)

Proszę o szczere komentarze jestem otwarty na krytykę ;x

Zaczynamy poradnik !

1. Pobieramy KamerMod dla wersji Metin2 PL --> http://kmr.thmods.com/metin2pl.html

2. Wbijamy ooo tutaj ! http://www.metin2.pl/landing?kid=a-02011-02211-1111-b3807253&gclid=CMWU5IXOorYCFcJZ3godMGQAMA

rejestrujemy się tam i dostajemy pierścień expa na 3godzinki ;)zostawiamy go !!!

3.Na owym koncie tworzymy zajefajnego wojownika z zajefajnym nickiem typu CzarnyBamboos albo SztywnaPała. ;]

4.Dobijamy 5lvl i wybieramy profesję mental. Wszystkie pkt statusu dajemy w życie / wit

5. EQ !!! musimy mieć kasę na start żeby zrobić to ! :

-Bojowa tarcza minimum+6

-Hełm na 1lvl +6

- mnisia zbroja +6, jeżeli mamy żelazną wystarczy +5

- żelazna zbroja* (nie musimy miec ale fajnie by było) co najmniej +6 z Kd defa +2/3/4

-włócznia +6/7

-pajęcza włócznia +6/7

-żelazny hełm +6

-tygrysia zbroja +6/7/8/9 z KD defa. do niej też wkładamy nasze bony ze skrzyni ucznia od 20lvl'a i liczymy na 1k Pz+

-kosa bojowa +4/5

-kolczyki na 8lvl +6

-srebrna bransoletka +6/7/8/9

*EQ z PZ , nie musimy mieć ale afjnie by było

**EQ staramy się mieć jak najlepsze ja np mam włócznię +7 gizarmę +6 kose +6 żelazną +8 def+2 4b i tygrę +9 1kPZ

6.Ok mamy już EQ, więc możemy zacząć zabawę ;)

Oczywiście WSZYSTKIE pkt statusu idą w HP, kiedy mamy koło 120defa. (około 10lvl max) idziemy na niedźwiedzie gdzie expimy do 18lvl'a

Powinniśmy wydropić kilka żółci, skór, może się trafić EQ z PZ ;)

7.na 18lvlu zakładamy nasze koxiarskie EQ od 15lvla ;D lecimy na Zaprzysieżone !!!

Expimy tam do 21lvl powinniśmy wydropić ornament, kilka białych wstęg i wstęg z + no i oczywiście EQ z PZ.

TERAZ ! zatrzymujemy się i robimy misję na 20lvl od strażnika wsi. dostajemy srebrną bransoletkę ;) robimy też misję na 16lvl *Złoty Topór Kowala*

Gdzie dostajemy ornament. (s8 dosyć drogi ;p)

8. mamy 21lvl? musimy mieć koło 300defa lecimy na grubaski w M2 i expimy tak do 26lvl'a (z pierścieniem Expa !!) dropiąc EQ, Kawałki Klejnotu, zardzewiałe ostrza, czarne uniformy, ewentualnie do lochu małp na medale ;x

9. Teraz musimy mieć koło 350 defa. Lecimy na pustynię. Bierzemy pierścień na palec i lecimy na spociora pająków ;p

i tak do 30lvl'a na pustyni dropnie nam pełno fajnych ulepszaczy, ksiąg, Marmurków ;x

10. Ta daaaam. mamy nasz 30lvl. Otwieramy skrzynię na 30lvl a tam.. Jak anioła głos ... 5 ZWOI BŁOGOSŁAWIEŃSTWA ! 5 BODZI W PEŁNEJ OKAZAŁOŚCI !!! ulepszamy np FMS / Rib kupiony za przykładowo drop z M1 ;)

11. Załączamy fish bota ;x i teraz 2 opcje. Zostawiamy sobie wędkę 600 przynęt i puściutkie EQ. Aaaalbo dajemy otwieraj ryby, i liczymy na małż.

Ja dzisiaj po 30min FB miałem 4 małże ;D

To tyle ode mnie :* myślę że poradnik choć trochę przydatny ;X

Powodzenia w zarabianiu ;X PaPa ;3

CZERWONY - Bardzo ważne

ZIELONY - Ważne !

ZIUZIOWY - Kolor tekstu ! xD

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Dzięki ;D

Szczerze to myślałem że polecą hejty typu : '' sratatatataa warn i wgl bana nna życie bo ja to znam'' ''omg każdy o tym wiem omg rzal PL wtf lol'' ;X

Ale dzięki wielkie ;P jak jeszcze na coś wpadne to napiszę ;x

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Lepiej postawić postać na Kawałkach Klejnotu, przy okazji Księgi marmury. wyexpi tam spokojnie 30lv i dopiero mozna iść

na Rybki.

nie wiem jak na innych serwerach ale na s26 Boty mają co 1dzień już bana więc zarobek jedno dniowy i trzeba expic nowe postacie.

Opublikowano

Dobry sposob :D Tyle ze trzeba uwazac.Wbilem na kolegi szamanke ktorej nie uzywal 30lv miala.Wlaczylem fishbota.Patrzalem co jakies 15min,ale niestety dostala bana:< Pozniej okazalo sie ze glowna postac kolegi byla na tym samym emailu ;d i tez dostala bana xD

ie068n.jpg
Opublikowano

Dzięki wielkie ;D

Co do Pierścienia.

Logujecie sięna metin2.pl i dajecie Item Shop.

Macie tam PRzedmiot do dezpozytu 1. (czy jakoś tak)

Wybieracie na dole serwer i postać, dajecie przydziel.

W grze na postaci klikacie na magazyn w EQ wpisujecie 000000 i macie tam pierścień ;P

@razor

Tak tak ;) wczoraj miałęm 3 boty czyli 3x full EQ w rybkach. sprzedałem a za 2 razem otworzyłęm wszystkie i 1 małż ;D

@anarki

ja tam daje 3 boty w m1 na ch2 przy rybaku i łowie nimi aż zapełni się EQ. mam wszystkei metki na małm oknie więc expie 4 postać i tamte sprawdzam co jakieś 15min. jak ktoś pisze a po 15min mu odpisuje to piszę że mój brat łowił a mama mu zabroniła z innymi pisać i nie ma bana ;D

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@up

Szanuję twój komentarz no ale.

Czy tut musi być na 10 stron?

To chyba każdy wie że banują a jak sie włącza FB na 50000dni non stop to sie nie dziwić ;p ja tam daje codziennie na godzinę / dwie na 3 konta i jakoś bana nie mam

Łowię w M1 na mostku kanał2, wiadome że jak pójdziesz nwm do Doyummhwan łowić na ch4 to to będzie podejrzane no nie?

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@up ;D

Teraz mam 3 boty i nikt nic nie pisze bo łowie koło sb mam normlany nicki na botach i ch2 ;P

Dla doświadczonych też da rade ;D

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Niby się napisałeś, ale beznadziejny TUT niestety.

Za FISHBOTA BANUJĄ !!!!!! 2-3 dni ban, nie opłacalne.

Dokładnie mi już zbanowali z 15 postaci ^^

i nawet Sklep który miał całkiem inne passy i adres e-mail

chyba sprawdzają Logi gdzie drop z botów jest przekładany.

@up

Szanuję twój komentarz no ale.

Czy tut musi być na 10 stron?

To chyba każdy wie że banują a jak sie włącza FB na 50000dni non stop to sie nie dziwić ;p ja tam daje codziennie na godzinę / dwie na 3 konta i jakoś bana nie mam

Łowię w M1 na mostku kanał2, wiadome że jak pójdziesz nwm do Doyummhwan łowić na ch4 to to będzie podejrzane no nie?

moje boty stały w m1 na ch1 postawiłem o 15 o 17 miały wszystkie bana + Sklep

jeśli komuś się chce to może robić FishBoty ale to na krótki czas ;D

Opublikowano

@up

Dziękuj mi nie padawanie młody ^^

@2up

Szkoda ;/ ja tam wczoraj ustawiłęm 3 boty na 4h bez przerwy i nic ;d

No ale wiesz, mój kolega leciał na FB przez 3dni non stop a mi na starym koncie po godzinie wylogowali postać i jebli bana ;_;

A tak pzt, nie musicie botować jak boicie się o bana ;P zarobek i tak będzie duży.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

@up

Ogółem z 2 dni na FB po 3godzinki dziennie miałem 21 małży ;P

więc to już sporo. na s8 małż 4kk 21x4=84kk czyli już masz smoczą / fms +9 ;)

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...