Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Kod na Lexus LFA "Spring Hare" Edition

Maccer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otrzymałem na emaila kod na Lexus LFA 'Spring Hare' Edition

42YK-VMY7-4LCX-XGUQ

Pomyślnie wprowadziłeś swój kod (Lexus LFA 'Spring Hare' Edition (1 Day Rental)).

Kod jednorazowy, każdy otrzymuje własny. Proszę sprawdzić maila i nie pytać ani nie prosić o niego na łamach forum.

benq10r

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Hah piszę mi, ze kod został wykorzystany wcześniej przezemnie ;x nawet go nie wprowadzałem wcześniej .

Opublikowano

Mi pisze że wykorzystałeś już wcześniej kod.

@autor

A czy ty wpisywałeś kod na Forda Police?

Tak mam go jeszcze w 'Prezentach'

Opublikowano

Może niech wypowie się więcej ludzi, którzy skorzystali z Kodu.
Ja autko mam:

xadada.png

Opublikowano

Mi piszę, że wykorzystany, ale to pewnie ze względu na to, że nie mam odebranego auta z poprzedniego kodu.

Myślę, że u innych to także przez to.

Opublikowano

Zazwyczaj to co wysyłają na mail'a jest jednorazowe i nie otrzymują tego niestety wszyscy. Jeśli kod jest wielokrotnego użytku wstawiają go do ogólnego wglądu. Bądźcie cierpliwi.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Wejdźcie sobie na wasze email, przychodzą wiadomości z kodem.

Pomyślnie wprowadziłeś swój kod (Lexus LFA 'Spring Hare' Edition (1 Day Rental)).

Ja właśnie dostałem;)

Ta wielkanocna wersja Lexusa LFA jest pomalowana czarnym lakierem przechodzącym w biel i ma naklejone niebiesko-białe paski. Na masce, dachu, bagażniku i po bokach znajdują się elementy z włókna węglowego. Silnik V10 o poj. 4,8 l w ciągu 3,6 s rozpędza wóz do 100 km/h i pozwala mu osiągnąć maksymalnie 325 km/h! Wypróbuj ten wóz *za darmo, korzystając z jednodniowego kodu:
ED8M-4TG7-JRQK-LGVR
Opublikowano

Jak ktoś chce działający kod to proszę się zgłosić do mnie, z chęcią odstąpię ( może i nawet 2 kody )

nafson_gameplay.png
Opublikowano

Mam problem ten co wszyscy, ale zaraz może się z tym uporam :P Wykorzystałem wcześniejszy kod, trochę to dziwne

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Nie ma kodu na meilu też, srać na to, 1 dzień jazdy jakimś kiepskim autem to zadna frajda, nie mam chęci drążyć dalej tego tematu i szukac kodu :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

po co zakładasz temat? podony już jest. Kod zapewnie dostałeś na emaila a on jest jednorazowego użytku >.<

Opublikowano

Tematy połączyłem, proszę już nie tworzyć tematów/prosić/podawać kodów na ten samochód. Koniec spamu

ZAMYKAM

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...