Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Popsuta grafa

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mam popsutą grafikę tzn ss dam pod spodem problem w tym ze reinstal robilem juz 5razy a to jest uciazliwe bo pod koniec rundy nie widac statów ooto ss

PS :hacków nie mam

post-855955-0-52880600-1364581145_thumb.jpg

Opublikowano

Może to być "kopnięta" karta graficzna. Jeśli jesteś pewny w 100%, że nie to spróbuj usunać wszystkie pliki dotyczące bfh z dokumentów + spróbuj zainstalować bfh przez inna przeglądarke.

Opublikowano

Spróbuj usunąć folder cache. Zobacz, czy będzie jakaś różnica.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

mam tak samo :D

Ale to wina 11 letniego kompa wiec sie nie dziwie ;d Wydaje mi sie ze musisz sobie ogarnac nowsza Karte graficzna ;d

Na uj mi sygnaturka? .__.

Opublikowano

Ale to wina 11 letniego kompa wiec sie nie dziwie ;d Wydaje mi sie ze musisz sobie ogarnac nowsza Karte graficzna ;d

Jakbyś dokładnie przeczytał to byś wiedział, że karta graficzna Variance jest w pełni sprawna.

Cytuję:

"Nie karta działą jak talala gram w bf p4f i poprostu cycuś tylko w bfh jak włanczam wchodze na serv i po rundzie staty nei wiedze a tak to super!"

Opublikowano

Mowie o sobie.... Czytaj ze zrozumieniem..

Co do tematu.

W ustawieniach zwieksz rozdzielczosc albo zwieksz grafike moze sie poprawi .

Na uj mi sygnaturka? .__.

Opublikowano

Dupa , bug gry ja mialem 7600gt i tez tak mialem teraz mam radeona 6410 (zintergrowana) i juz tego nie mam to jest zle zoptymalizowana gra pod dane karty i tyle nic z tym nie zrobisz ..

Opublikowano

Wasze odpowiedzi nic nie wnoszą do tematu. Polecał bym re-install bfh lub zainstaluj wtyczke jeszcze raz jak na google chrome , mozilli. A jak na explorerze to przeinstaluj. Mi tak wyskakuje jak przełączam się z League of Legends na BFH. Czasem pomaga reset.

Opublikowano

Wasze odpowiedzi nic nie wnoszą do tematu. Polecał bym re-install bfh

Twoja odpowiedź oczywiście wnosi wiele. Gdybyś przeczytał cały temat, widziałbyś, że autor robił Reinstall 5 razy. Nie sądzę, aby za szóstym razem pomogło ...

@TEMAT

Zainstaluj wszystkie aktualizacje do karty graficznej, jeśli takie są. Możesz ewentualnie spróbować przeinstalować wtyczkę - nie sądzę, żeby to cokolwiek zmieniło.

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Wtyczka nic nie da, poniewaz ona jest instalowana do przeglądarki a to jest gra. Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej, przeczysc ccleanerem ew net frameworka pobierz(z frameworkiem nie jestem pewien czy pomoze, ale nie zaszkodzi)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...