Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-TUT] Jak najtaniej kupić serwer na mineserv.eu (SMS)

Cailo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Pewnie dużo osób już to zobaczyło, ale nie widziałem jeszcze, żeby ktoś na MPC o tym napisał.

Zamawiając serwer na mineserv.eu przez SMS możemy łatwo zapłacić... O wiele za dużo!

Tutaj przeliczenia ile kosztuje 1 craft przy poszczególnej ofercie:

3.69 zł 1 craft 3,69
4.92 zł 2 crafty 2,46
6.15 zł 3 crafty 2,05
7.38 zł 4 crafty 1,84
11.07 zł 5 craftów 2,214
24.60 zł 9 craftów 2,7(3)
30.75 zł 11 craftów 2,79(54)

Jak widać - przy niktórych wyborach możemy przepłacić niemal dwukrotnie! Mam nadzieję, że dzięki temu zaoszczędzicie jakiś grosz na swoim koncie! ;)

Edit;// Serwis zapewnia obsługę maksymalnie 2 wiadomości SMS/MMS przesłanych z jednego numeru telefonu w okresie 60 sekund dla wiadomości SMS/MMS o wartości netto do 9 PLN włącznie, jak również wszystkich wiadomości SMS/MMS z sieci operatorów zagranicznych. Dla wiadomości SMS/MMS o wartości netto powyżej 9 PLN, o ile nie ustalono inaczej, Serwis zapewnia obsługę maksymalnie 1 wiadomości SMS/MMS, przesłanej z jednego numeru telefonu w okresie 20 minut. Serwis może wprowadzić dodatkowe obostrzenia i blokady w przypadku stwierdzenia prób nadużycia i/lub działania na szkodę Serwisu.

Jest to wycinek z regulaminu dotpay - wysyłajcie SMS rozważnie, bo stracicie kasę, a nie otrzymacie kodów!

Opublikowano

Polecam to przykleić. Człowiek dobrze mówi, sam to właśnie zauważyłem i zdziwiłem się pierwszy raz jak to zobaczyłem 11 cr (około 11zł) za 30 zł sms'em? -.=

518831445005751729602.png

Opublikowano

Co to ma być za tut ?

To jest przecież napisane na stronie, więc to nie żaden haczyk.

Tak jest na KAŻDEJ stronie jeśli chcecie płacić przez sms ...

Opublikowano

bardzo dobrze że to 'odkryłeś'

przyda się każdemu

WIELKI PLUS dla ciebie

Byłbym wdzięczny młodemu grafikowi za zrobienie avatara, bo jak widać mój aktualny jest... oryginalny ale nie estetyczny :D

Opublikowano

Co to ma być za tut ?

No nie wiem, nie wiem.

Wszędzie jest tylko: "Obowiązuje cię również regulamin DotPay".

Dzięki za ostrzeżenie, gościu, ale kaski można przetracić.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Co to ma być za tut ?

Po pierwsze - większość z osób, które stawiają serwery nie zwracaja na to uwagi

Po drugie - większość z tych osób JEST NA UTRZYMANIU RODZICÓW i nie ma swoich dochodów, więc może z tego co im zostanie chcieliby przynajmniej wyjść do kina, czy na basen?

po trzecie - na większości stron za im większą kwotę kupujesz tym taniej wychodzi "jednostka" .

Więc proszę nie przyczepiaj się do tego, co BEZINTERESOWNIE ZROBIŁEM... Tymbardziej, że Twoje argumenty można przyrównać do takiej brązowej mazi, czy niekiedy ciała stałego zwanego kupą... (ostatnie zdanie nie ma Cię obrazić.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...