Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Najtańsze serwery.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem z kolegami kupić serwer na przynajmniej 5 osób i tu pytanie - z jakiego hostingu jest najtańszy i ma najwięcej RAM'u?

2815676267.png

Opublikowano

Ja polecam Ci Slotex!

Niestety, nie posiadają oferty 5 slotów, lecz 10. Pocieszę Cię, że płacąc tam smsem 11zł dostaniesz aż 9zł! A płacąc 23zł - 19zł

Jeśli to Ci nie odpowiada, to czemu nie ycraft?

Bardzo dobry hosting serwerów.

Na 5 slotach masz bukkita + 0 lagów!

343731479829004887779.png

Opublikowano

@up

yCraft.pl sam mam, ogólnie wszystko ładnie śmiga, lecz kontakt z nimi to porażka...

Możesz zamówić na pixelteam.net, posiadają oni ciekawą ofertę.

Opublikowano

A co powiesz o MineServ.eu ?

Proszę cię, MineServ najgorsze ścierwo jakie może być! Niby tanie, ale serwery non-stop lag...

pr02.jpg
Opublikowano

Proszę cię, MineServ najgorsze ścierwo jakie może być! Niby tanie, ale serwery non-stop lag...

Mam u nich aktualnie serwer 20-o slotowy i nie mam problemów z lagami przy full serwie.

Opublikowano

Jezeli nie wiesz nic o tym hostingu to po co wogóle coś piszesz ...

mineserv.eu dobry hosting latwy kontakt np. przez TeamSpeak3 tylko cena .... mam tam 20 slotowy i super 0 lagów i nadodateg teraz jest 50% taniej na wszystkie server mozesz kupic server od 5 żł To nie są żarty kup teraz polecam ci

Opublikowano

www.disCONNECT.pl -

Przetestowac:) To nic nie kosztuje

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Opublikowano

Tutaj wgracza oferta " Pukawka.PL "

Kupujesz od 3-5 slotów , 1,50 zlot 100 MB na slota , i nie martwisz się lagiem ani niczym !

Mam tam 1 serwer 20 slotowy i kolega ma 40 slotowy i 100 slotowy . Wszystko działa dobrze :D , A jak Ci nie odpowiada to MineServ .

Wesołych świąt :)

Opublikowano

http://disCONNECT.pl Opłacalne 30 zł za 20 Slotów

Metin2 Pokaż Co Potrafisz < FanPage Na Facebooku Jako Gracze Łączmy Się Chwalmy się Osiągnięciami,Bugami,Botami,Zdjęciami,Filmami,PVP,Serwerami Wszystkim Co Związane z Metinem ! <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...