Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

A4Tech Bloody Multi-Core Gun3 V7

dandzio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jakie macie lub znacie opnie o myszce

A4Tech Bloody Multi-Core Gun3 V7? bo zobaczyłem ten filmik http://www.youtube.com/watch?v=mKiIX09EGI4

bo do myszek tej firmy mam zaufanie kupiłem od brata ciotecznego który używał myszki z 3 lata bardzooo intensywnie ja ją od niego kupiłem i używam od roku gdzieś i nadal zajebiście działa a myszka jest za 40 zł na allegro nowa.

Opublikowano

Ja mam V3 czyli to samo w innej obudowie i jak dla mnie świetna myszka, pracuje na dosłownie każdym materiale (nawet szkle czy przeźroczystej podkładce z gumy w miarę dobrze) regulacja czułości co 100 DPI (max 3,2k), makra całkiem przydatne w niektórych grach, ładna i wygodna choć na moją wielką łapę ciut za mała.

Opublikowano

Z tą myszką bez różnicy, możesz po szkle, głowie, czym chcesz jeździć (tak jest napisane w specyfikacji V-tracka i po wstępnych testach przeze mnie potwierdzam)

Ja sobie kupiłem podkładkę A4Tech'a za 9,90 + 0 zł za przesyłkę

http://allegro.pl/wysokiej-jakosci-podkladka-a4tech-x7-200mp-x7-game-i3088413887.html

żeby to fajnie wyglądało (swoją drogą super wykonana podkładka, dobre materiały)

W zestawie z Bloody V3/V5/V7 dostajesz:

2 naklejki czerwone z tą dłonią Bloody

płytkę ze sterownikami

szmatkę do czyszczenia sensora

chyba coś jeszcze ale nie chce mi się sprawdzać

Opublikowano

Ja miałem na biurku i po paru miesiącach troche sie jakby zdarło. Teraz mam myszke na kartce i mi to odpowiada xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Nie polecam osobiście, niewygodne to tragicznie (przez tydzień będzie ci się podobać, ale strasznie utrudnia pracę i nadgarstek boli jakbyś niedokrwienie miał)

Opublikowano

poszukaj sobie metalowych podkładek pod mysz, na nich dużo lepiej się gra. mam taką cm stacker (może nie dostaniesz takiej nigdzie, ale warto kupić metalową) i gra się bradzo dobrze, miałem takie zwykłe i nie są warte zakupu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...