Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne

JONNY1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czysciłam kompa troche go rozebrałem odpiołem wentyrator (radiator) od procesora . Wszytko tak samo złozyłem i odpalamy komputer 10 s i koniec restartuje sie i dalej nic. <_<

Bios nie zdołał sie nawet załadowac.Wkurzyłem sie walłem w wentyrator pomogło wtf o.O . Jak mocne walniecie moze pomóc :mellow: .Powie kto w czym był problem :P

;):)

Opublikowano

Po tym twoim czyszczeniu podaj temperatury. Pobierz program HWMonitor i zrób screen po czym wstaw go tu, zobaczymy czy to chociaż coś dało i wszystko dokładnie zmontowałeś.

Opublikowano

Jak walnąłeś, to pewnie chłodzenie wskoczyło, nie zamontowałeś poprawnie za pierwszym razem, więc wyłączało Ci kompa z powodu wysokich temperatur.

Następnym razem radzę brać się za czyszczenie z głową ;).

Pastę termoprzewodzącą wymieniłeś ?

Opublikowano

Po tym twoim czyszczeniu podaj temperatury. Pobierz program HWMonitor i zrób screen po czym wstaw go tu, zobaczymy czy to chociaż coś dało i wszystko dokładnie zmontowałeś.

temperatury ok o 5 stopnia nisze na procesorze miłałem 37 mam 32 stopni C

;):)

Opublikowano

32 stopnie to w miare normalna temperatura, wiec na razie nie musisz tej pasty wymieniac ale mozesz

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Najlepiej zrobić wszystko co się da i procesor nie będzie się tak grzał.I nie będziesz się musiał już wtedy martwić o to,że może się przegrzewać.

sygnaturkabyme24.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...