Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Braki silników

robotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... czy was też zastanawia dlaczego, ale co dlaczego?, dlaczego nikt nie publikuje już silników na mpc!
Z tego co mi wiadomo, starzy wyjadacze nadal pracują nad jakimiś "ulepszeniami" jednak na mpc ich ani widu ani słychu, postanowiłem że doinforumje się z pierwszych rąk, troche mnie zdziwiło że to jednak nie jest mój wymysł, że z OHSem się nie współpracuje ale cóż, twardy dowód, na to że nie jestem bajkopisarzem:
post-375240-0-89317500-1364574947.png

Wiem więcej ale to jak dostane zgodę, żeby nie było ze publikuje wszystko co mi wysłał.
niemiej jednak przytoczę to co wiem, dopółki OHS tu "Plemiona" urzęduje, nikt za chętnie plików nie wpuści. bo szkoda im tego marnować. (czasu, pracy) na to by (jak to na ss) OHS zajebał i chwałe zebrał.

Zgaduje że milion nupków "ale OHS pomaga, itp." wszystko co umie to umie od własnie tych starych wyjadaczy! każdy mu coś pokazał i to cała jego znajomość! taka prawda ze na początku to nawet spolszczać nie ogarniał!

Przy okazji pozdrawiam i slę życzenia dla ludu ogarniętego, wesołego jajka i mokrego dyńgusa :D

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Trochę źle zrobiłeś publikując imię i nazwisko rozmówcy. Poza tym 'wyjadacze' nie mogą wymyśleć jakiegokolwiek zabezpieczenia? wklepać gdziekolwiek kawałek kodu, który by udowadniał własność plików nawet przy małej modyfikacji? Ludzie..

Grafika Wektorowa / Modelowanie / Renderowanie / Wysokopoziomowe języki B) (Python, Prolog, Haskell).

Najbardziej nienawidzę tego asemblera.. jak mu tam? C++ :(( 

Opublikowano

Nie bo nie chcemy zamykać kodu silnika. Dążymy do otwartego kodu dla wszystkich. Ale chcemy aby nie przywłaszczano naszej pracy.

Może publikować nie przeszadza mi to.

Opublikowano

może i wstawi ale... co z tego skoro jest ich coraz mniej... ja pamiętam jak gromero, plesx i roland puszczali

i co priv to silnik, teraz? hmm albo 6.0 albo 7.0 albo bartek...

Opublikowano

Oj przypomnij sobie. Potem jeszcze korzystał z mojej nazwy i wykupił bardzo podobną domenę aby bazować na reputacji serwera.

Pierwszy silnik no-ds-lan ? przypomnij sobie kto wypuścił.

Opublikowano

hehe :D w sumie na nawet na "ds-lan" mogę jechać bo udostępniam port wewnętrzny na zew.
ad silników była jadka bo było impreialtribe i imperialtribes i imperialtribles "D

Opublikowano

hehe :D w sumie na nawet na "ds-lan" mogę jechać bo udostępniam port wewnętrzny na zew.

ad silników była jadka bo było impreialtribe i imperialtribes i imperialtribles "D

O tym trzecim nie wiedzialem. A plesx nie wiem dlaczego twierdzisz ze bazuje na reputacji twojego serwera skoro imperialtribe chodzilo krótko, wiedze mielismy wtedy wszyscy trzej zerową, serwer oplaciłem ja. I prowadzilismy to z kujonkiem.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

ta... nie ma to jak kłucić się o to co było... i każdy będzie trzymał swoją... dobra...
kurna niech każdy sobie trzyma słowo ..
to że imperial ma "autorski silnik"
to że PleSX ma "dokupione parametry"
i nie można tak żyć, każdy ma swoje zdanie. i tyle.
nie chciałem tego robić ale muszę.

skoro tak nie chcesz pokazywać IMPERIAL silnika, dlaczego? myślisz że gracze nie znajdą bugów? czy że będziesz mówił że to autorski? czy jakiż to powód?
PleSX jak nie chcesz miec sapek przedstaw dane VPS, na podstawie nw. choćby faktury/ss-a czego kolwiek i po problemie..
ad "tematu" po co wam teraz wiedzieć co kto i kiedy rozwalił... było mineło i teraz chcesz się za to odgrywać... imperial jak ty z OHS kiedyś coś robiłeś, czepia się ktoś cb teraz? nie wiec też sie nie sap...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...