Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Blueconnect a League Of Legends

whiskyStar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Z powodu dzielenia internetu z rodzeństwem,często mam ping uniemożliwiający mi granie*.*

Wpadłem więc na pomysł,żeby wziąść Blueconnect "na karte" .

Na tym necie nie robiłbym nic innego oprócz grania w lola

.Do oglądania filmów,czy surfowania po interecie używałbym internetu "rodzinnego".

Pytanie do was takie ,czy granie na tym necie w lola szybko mi "zeżre" neta,czy sie opłaca i wgl^ Kompletnie sie nie znam na tym,bo nigdy nie miałem styczności z internetem na karte.

Tak mimochodem chciałbym jeszcze spytać ,jak lola otworzyć w fullscreenie bo odtwarza mi sie w oknie *.*

Z góry dzięki :) Pozdro;>

Opublikowano

1. Lepiej pobierz program Net Limiter na wszystkich komputerach i skonfiguruj ile każdy by zabierał łącza.

2. W grze wejdź w opcje>grafika>full screen.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Nie. To największa głupota jaką możesz zrobić. Będziesz miał ogromne pingi.

Blueconnect to scierwo juz plus bylby lepszy ...

Dlaczego? W Plusie właśnie nie działa 3G. T-Mobile jest najlepszym wyborem, ponieważ nigdy nie mają problemów technicznych. A Plus to Plus... Udostęnia swoje nadajniki wszystkim. ;]
Opublikowano

Nie. To największa głupota jaką możesz zrobić. Będziesz miał ogromne pingi.Dlaczego? W Plusie właśnie nie działa 3G. T-Mobile jest najlepszym wyborem, ponieważ nigdy nie mają problemów technicznych. A Plus to Plus... Udostęnia swoje nadajniki wszystkim. ;]

Kolega miał bluec więc wiem o mówię .
Opublikowano

Kolega miał bluec więc wiem o mówię .

A ile miał lat i co się działo? Odpowiedz sobie na to sam, nie mi. ;]

Jeśli masz neta domowego, po kablu ew. wifi to zostaw go.

Opublikowano

Ja czasami gram na internecie mobilnym z play na kartę.

Nie ma tragedii, ping 60-90 a łączą bierze ok. 10-20mb za grę.

Kupisz kartę za 30zł i grasz jakieś 150-200gier czyli jak grasz 5 gier dziennie to ci starcza ok miesiąc, jak 10+ to na ok 15dni.

Opublikowano

EDGE ping 600....

3G ping 400...

to i to gowno bo sam probowalem.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Opublikowano

Jeden meczyk w lola zabiera srednio 15mb~. Jak mecz bedzie trwal 20min zabierze mniej, liczac srednia mecz 35-40min.

1gb transferu powinien Ci starczyc bez problemu na 65 gier.

aKiMaLaGa

WoSuAaAaAp

KwiKwiChrumChrum

•  
  • Zbieram Minusiki.

Opublikowano

P.S niewazne pingi juz ... wazne to ze kazde ladowanie do gry i sama gra to jest pobieranie danych a jak wiemy w internecie na karte jest ustawiony limit danych po ktorym wyczerpaniu internet chodzi z predkoscia ok 0.1 (moze przesadzilem ale srednio strona laduje sie w 3 min)

jk7u34.jpg

Szukam jakis typow do MM'ow w cs;go 

Moja ranga : Gold nova 4 (spadlem z kalacha II)

Oczekuje: Gold nova 4 +

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198041058543/

Opublikowano

Gram ok.3 rundy dziennie. Blueconnecta używałbym tylko do lol'a ,więc z tego co mi tu pisaliście powinienem być zadowolony.Dziękuje jeszcze raz;) pzdr

Opublikowano

Dopóki temat nie jest jeszcze zamknięty ,chciałbym się jeszcze czegoś dowiedzieć.

Czy można ustawić tym NetLimit internet tak,aby na moim komputerze było 3/4 łącza a na siostrze 1/4 ?

Opublikowano

Predkosc ladowania gry nie zalezy od internetu.

Gdy mam wykorzystane (net 0.01 mb) gra laduje sie tak samo jak gdybym mial transfer.

1gb starczy na okolo 100 gier bo sam mam 9 gb i starcza, a jeszcze pobieram jakies filmy itp.

deaxy_syg01.png

Dałbym jeszcze UserBara ale max 1 obrazek :x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...