Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Budowanie przez graczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem ponieważ gdy wchodzę na serwer[nie ma mnie na liście ops] to moge normalnie budować,tak samo gdy jestem na ops.

Pytanie:

Co zrobić aby gracze nie mogli budować?

Opublikowano

Poda ktoś linka do tego plugina?...

Mam już plugin

Wytłumaczy teraz jak to dookładnie wpisać?Bo tamto wpisuje to nie działa

Opublikowano

Jezeli chcesz to zrobic na calym swiecie to sciagnij plugin world edit, guard i wpisz : /region flag __Global__ build deny jezeli jednak tylko w wybranym miejscu to zaznaczasz 2 rogi piszesz //expand np 30 30 up ( 30 w gore 30 w dol ) a pozniej piszesz /region define nazwacuba ktomatambudowac. Nastepnie piszesz komende : /region flag nazwacuboida build deny. Licze na plusa

Opublikowano

Jezeli chcesz to zrobic na calym swiecie to sciagnij plugin world edit, guard i wpisz : /region flag __Global__ build deny jezeli jednak tylko w wybranym miejscu to zaznaczasz 2 rogi piszesz //expand np 30 30 up ( 30 w gore 30 w dol ) a pozniej piszesz /region define nazwacuba ktomatambudowac. Nastepnie piszesz komende : /region flag nazwacuboida build deny. Licze na plusa

gdzie wpisać?

Jestem zielony...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...