Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Od Tygonia mam ścinki w BF3

borex9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam laptopa Samsung RC730 (tak wiem laptop nie jest do gier, ale nie ja wybierałem). Otóż od tygodnia mam zcinki w Battlefield 3 (Na Multiplayer). Włączyłem grę, zaczynam normalnie grać i cofa mnie do pozycji z kilku sekund, tam gdzie się wcześniej znajdowałem. Nie wiem co się dzieje, wcześniej normalnie chodził BF3. Parametry laptopa:

- 4gb Ram

- Intel Core i5-2410M 2.3GHz

- GPU: nVidia GeForce 540M 2gb

Karta graficzna została zaktualizowana. Wszystko aktualne, ale od pewnego czasu mam taki problem, że nie mogę zaktualizować systemu. Otóż jedna z aktualizacji instaluje się, zainstaluje się, ale gdy ponowie włącze komputer jest ona znowu do zainstalowania. Mam dwie aktualizacje, które nie mogę być zaktualizowane (Screen 2). A te aktualizacje są na Screeni'e drugim.

Screen 1: http://imageshack.us/photo/my-images/802/nowyobrazmapybitowejdc.png/

Screen 2: http://imageshack.us/photo/my-images/849/nowyobrazmapybitowej2fg.png/

Może to być przyczyną zacinania sie gry??

Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)

Opublikowano

No ten laptop to... ale okey . Ja tak mam że mnie cofa gdy mam problemy z netem . Stały masz ping ?

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

Co do tych aktualizacji to mam tak samo . Co zainstaluje jakąś aktualizacje to resetuje kompa i od nowa mam kolejne aktualizacje więc dałem sobie z tym spokój .

Pomogłem ?! Daj lajka !

Opublikowano

d04f36bcf56ffc5f9ab7140218f458cb.png?136

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

I teraz gdy zrestartowałem komputer, bf nie chce mi się w ogóle włączyć, pisze tylko Dołączanie do serwera i nawet w procesach nie włącza się Battlefield 3. Głupieje już panowie. Nie wiem co robić ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...