Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Małej paczki RPG

HeYbarrabarra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Szukam osoby znającej się na składaniu paczek, która by my złożyła małą paczuszkę z takimi modami:

Gothic Craft

More Nature Mod

More Swords

Extra Biomes

Treecapilator

Mutant Creatures

oraz modyfikacje, bez których powyższe nie będą działać typu modloader itd.

oraz nie może zabraknąć:

CraftGuide - czy coś w tym stylu że pod G są wszystkie receptury

optifine

Znalazłem linki do wszystkich modyfikacji z listy (w każdym odnosniku jest link do moda na mc 1.4.7)

nie jestem pewny czy mody te nie będą sie gryźć ze sobą - ale myślę że nie powinno być problemu.

Paczka będzie służyła do nagrywania filmików na youtube (prowadze kanał 175 widzów mogę podać link na PW)

Jeśli ktoś złożył by mi takową paczkę, na pewno wspomnę o autorze.

Pozdrawiam :)

13383240635273632566.png

Opublikowano

odświeżam wątek.

Prosze o taką paczkę, ponieważ mam słaby komputer i nie dałbym rady nagrywać z gotowych paczek w których jest conajmniej po kilkadziesiąt modyfikacji w rozsądnych FPSach.

Sądzę że złożenie takiej paczuszki nie sprawi większych problemów fachowcom, a ja się na tym nie znam - tzn moje paczki zawsze nie działają -,- nawet buildcrafta sobie wgrać nie potrafię -,-

paczka nie musi być na 1.5 równie dobrze może na 1.4 jesli jakiegos modu nie mozna dograć to prosze o zlozenie paczki bez niej

13383240635273632566.png

Opublikowano

Nie rozumiem problemu aby samemu sobie nie wgrać modów? Banalna sprawa a nawet jeśli to miliony tutoriali w necie.

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

Nie rozumiem problemu aby samemu sobie nie wgrać modów? Banalna sprawa a nawet jeśli to miliony tutoriali w necie.

optifine to se sam potrafie wgrać, ale jak już sprawa dotyczy modloaderów, forga inne dzikie węże to się gubię...

Jesli komus to ulatwi to znalazłem linki do WSZYSTKICH modyfikacji z listy:

mutant creatures
gothic craft
more swords mod
extra biomes
Timber mod - odpowiednik Treecapilator
More nature mod
optifine
craftguide
tytuły wątków to najczesciej 1.5 ale jak sie wczytac to sa linki do 1.4.7.

13383240635273632566.png

Opublikowano

Paczkę z chęcią bym zrobił, jednak moda GothicCraft nie mogę z nikąd pobrać. Na planetminecraft nie mogę bo wyskakuję błąd.

Paczkę z chęcią bym zrobił, jednak moda GothicCraft nie mogę z nikąd pobrać. Na planetminecraft nie mogę bo wyskakuję błąd.

Okej, już mogę pobrać :D Paczka będzie mniej więcej za 30 - 40 minut jak się wyrobie ;)

Moje poradniki:

- Plugin KATASTROFA

- Plugin 1VS1

- Plugin Troll

- Poradnik Redstone

- Plugin FakeSlots

Jeśli pomogłem daj like!

Robię paczki na zamówienie!

Resztę informacji na moim profilu.

Opublikowano

Okej, już mogę pobrać :D Paczka będzie mniej więcej za 30 - 40 minut jak się wyrobie ;)

dzięki wielkie :)

13383240635273632566.png

Opublikowano

Jest mały problem, dwie modyfikacje nie stykają się ze sobą. Jest to między innymi: More Swords i Mutant Creatures. Czy chcesz paczkę bez tych modów? Bo ja próbowałem wszystkiego i dalej crash.

Moje poradniki:

- Plugin KATASTROFA

- Plugin 1VS1

- Plugin Troll

- Poradnik Redstone

- Plugin FakeSlots

Jeśli pomogłem daj like!

Opublikowano

Jest mały problem, dwie modyfikacje nie stykają się ze sobą. Jest to między innymi: More Swords i Mutant Creatures. Czy chcesz paczkę bez tych modów? Bo ja próbowałem wszystkiego i dalej crash.

jeśli te 2 mody się gryzą, a jest możliwość dodania 1 z nich żeby nie było problemów to wolałbym more swords. Jeśli jednak w ogóle nie można ich dodać do paczki to zrób paczkę bez nich :)

PS: dzięki że w ogóle ktoś chce pomóc :)

13383240635273632566.png

Opublikowano

O to i paczka: http://hostuje.net/file.php?id=66bd7cb032c1abfbc6bebffa9098c4b4

Niestety nie dałem rady dodać ani tego moda ani tego. Nie wiem czym jest to spowodowane.

Optifine Skonfigurowałem specjalnie na słaby komputer, tak więc powinno być wszystko spoko :D

Mody które są w paczce:

Gothic Craft

Optifine

CraftGuide

Extra Biomes

Tree Capilator

More Nature Mods

I modyfikacje które robią to, aby działały :P

Mam nadzieje że pomogłem!

Moje poradniki:

- Plugin KATASTROFA

- Plugin 1VS1

- Plugin Troll

- Poradnik Redstone

- Plugin FakeSlots

Jeśli pomogłem daj like!

Opublikowano

jest problem a mianowicie gdy jest się na gm, czy patrzy sie ekwipunek [e] to wszystko jest git, ale w normalnym trybie survival widać ciągle wszystkie cave pod ziemią, nie widać większości bloków itp. Wątpie by to była wina optifine bo gdy sie ustawi gamemode 1 albo wejdzie w EQ to wszystko dobrze widać.

wie ktoś o co kaman?

13383240635273632566.png

Opublikowano

jest problem a mianowicie gdy jest się na gm, czy patrzy sie ekwipunek [e] to wszystko jest git, ale w normalnym trybie survival widać ciągle wszystkie cave pod ziemią, nie widać większości bloków itp. Wątpie by to była wina optifine bo gdy sie ustawi gamemode 1 albo wejdzie w EQ to wszystko dobrze widać.

wie ktoś o co kaman?

Ja u siebie sprawdzałem i mi tekstury wszystkie działają. Nie wiem co powoduję ten problem : /

Moje poradniki:

- Plugin KATASTROFA

- Plugin 1VS1

- Plugin Troll

- Poradnik Redstone

- Plugin FakeSlots

Jeśli pomogłem daj like!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...