Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Maszyna na serwer, jaka polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje osob ktore znaja dobre i stabilne hostingi serwerow dedykowanych, ovh odpada maja zbyt wolne lacze.

Zastanawialem sie nad hostingiem

http://hosteam.pl/serwery-dedykowane/prime/

niestety aktualnie maja brak, poszukuje jakiegos dobrego hostingu oferujacego dedyki 16/32gb ram net 1gbps jakie polecacie?

zalezy mi na stabilnosci serwera i braku lagow przy duzej ilosci graczy.

Opublikowano

hosteam . 16 giga nie potrzeba ci ;d wez 8ke almantia i inne serwery na tym stoją i jest okej . Tylko sprawdz ile twoje game ramu zuzywaja . a co do innych hostów to szukaj za granicą . I pamietaj o filtrze premium na hosteamie ;d

Opublikowano

Na początku najlepiej miej pliki gotowe i strone wtedy kup pierw serwer KS R-8G na początek np

http://www.ovh.pl/serwery_dedykowane/kimsufi.xml

Jeśli pierw chcesz ustawiać mKS 2G powno wystrczyć maszyne możesz zmienić w karzdyj chwili na większą więc to nie jest jakiś problem najlepiej jak byś miał w client patcher który spokojnie da się ustawić wtedy gracze by nawet nie wiedzieli o zmianie ale lepiej jakąś małą notkę na stronie dać ;)

Opublikowano

up, nie stawiam pierwszy raz dedyka, nie jestem jakims "nowym" ktory 1 raz stawia serwer metin2, po prostu pytam o stabilne hostingi, hosteam jest dobry ale chwilowo maja braki i pytam czy ktos zna jakies stabilne w podobie to tego, ovh ma dla mnie zbyt slabe a za firewalla itp bierze kosmiczne ceny. Nie potrzebuje kupowac slabej maszyny zeby potem zmieniac, zalezy mi zeby teraz znalezc stabilny hosting.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...