Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pachowanie

Kecov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

udało mi sie wszystko ładnie zgrać ale teraz gdy włączam gre wyskakuje mi okienko ze znakami zapytania i gdy klikam to gra sie wyłancza

Opublikowano

Już udało mi sie naprawić błąd ale jest nastepny ^^ a mianowicie wszytko pieknie smiga ale gdy juz mam sie ruszyć postacią nagle sie crashuje i wywala..

Opublikowano

To nie to poniewaz to występowało także przed zainstalowaniem spolszczenia

Jakiegoś pliku nie ma w cliencie bo też ostatnio miałem taki problem i to było spowodowane tym, zainstaluj jeszcze raz. Możliwe że coś instalator pominął przy wypakowaniu.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Eh ale ja pobrałem clienta tego całego od was na tym forum uruchomiłem launcher jako admin pobrało mi ten pach 37 i uruchomiłem ponownie ale sprobuje jeszcze raz :C

Opublikowano

Musi każdy plik mieć oryginalną nazwę a nie np. "Dbo client(1)" każdy taką samą musi mieć i wtedy powinno Ci się normalnie rozpakować ;)

Opublikowano

a ja poprostu otwierałem i podmieniałem pliki xD ok to spróbuje czyli mam zmienić im nazwy sory że nie kumam :C

Opublikowano

tak wiec uczynię nie idź jeszcze proszę :D dam znać za kilka minut co się dzieję

@

Gdy che wypakować part drugi każe mi podmienić pliki zrobić to ze wszystkimi :D?

Opublikowano

tak wiec uczynię nie idź jeszcze proszę :D dam znać za kilka minut co się dzieję

Spokojnie jeszcze będę chwilę tutaj. Jak masz pytania to pisz śmiało :)

edit : tak zamień all.

Opublikowano

i jak już podmienię to przez launchera odpalić żeby mi do tej najnowszej wersji 37 zrobiło czy manualem :D?

Opublikowano

Dobra wszytko gra elegancko :) dziekuje za pomoc i moje kolejne pytanie brzmi mamy tutaj jakąś gildie mogę się jakoś z tobą w grze skontaktować :D?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...