Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Od kogo internet mi polecacie?

_NEXT

PLUS vs UPC vs NETIA vs ORANGE  

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze? Internet mobilny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie się przeprowadziłem.Mam internet z Play'a 14GB.Kończy mi się umowa i nie wiem skąd najlepiej wziąć, ponieważ w Play'u teraz mam taki słaby zasięg...Download: 0,34MB Upload: 0,09MB...W mojej miejscowość nie ma zasięgu LTE.Gdzie najtaniej i najlepiej, chodzi mi o tylko internet z limitem, bo w pobliżu nie ma skrzynki i wiecie.

Opublikowano

Kolega chciał radiowy Internet...

Wypróbuj Internet z PLUS'a.

A w Orange nie ma ?

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Faktycznie, polecam albo sieć Plus (LTE nie osiągniesz, ale wyniki są przyzwoite) albo Blueconnect, którego do dnia dzisiejszego używam (na dwóch kartach SIM). Uważam, że to jedna z lepszych ofert na rynku, patrząc głównie na zasięg (aczkolwiek limity są małe, chociaż ostatnio miałem ofertę 20GB za 49.99 na 18 miesięcy umowa)

Opublikowano

szukaj internetów radiowych małych lub większych firm w okolicy

Pode mną jest sklep :D

Admin Cienia
Opublikowano

Będąc poza domem korzystam z internetu mobilnego w Plusie i nie miałem z nim problemów. Aczkolwiek jeśli masz możliwość polecam internet stacjonarny.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Wybieram UPC, 60 MB/s za 40 zł + instalacja i aktywacja 25zł.

Biorę na kabel...

Opublikowano

Nie bierz nigdy internetu z Netii. Bywaja czasy, że rozłaczaja codziennie neta, spowalniaja go a dzwoniac do nich olewaja to. Polecam UPC, maja fajna oferte i net dziala bez zarzutów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...