Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WarZ czym się rózni od DayZ

patrykgraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Narazie Day Z to Mod do Army a War Z to normalna gra

Nie rożnią się zbytnio jedynie grafiką i innymi elementami

Wychodzi Day Z Standalone która będzie odzielną grą

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Day Z to mod do gry Arma 2

A WarZ to normalna odzielna gra

Zależy dla kogo,możesz kupić teraz WarZ albo poczekać na Day Z Standalone

Dla mnie lepsze jest War Z Ma lepszą grafike,elementy itp. od Day Z,lecz jest dużo cheaterów.

Musisz poczytać opinie.

Opublikowano

Pobrać możesz, ale żeby stworzyć konto musisz kupić,wtedy dostajesz klucz wpisujesz go i wchodzisz na konto

Opublikowano

Zbytnio nic nie wiem o Emulatorze, podobny lecz polecam kupić War Z. Nawet nie wiem czy emulator nadal jest....

Opublikowano

Moim zdaniem wolałbym poczekać na DayZ standalone, samodzielną wersję gry. Kupiłem WarZ i z lekka żałuję, że udałem kasę. W cholerę błędów, bugów, HACKÓW(!). Np. mi nie chcą się serwery wyszukać i co chwile błędy wyskakują. Developerzy się obijają, w cholerę. "Nowa mapa, większa, samochody" wszystko cud, miód tylko, że już w lutym to miało wyjść. Nawet jak chcesz mieć inny wygląd postaci musisz zapłacić jakimiś pieprzonymi GC! To sensu nie ma! Gra za którą zapłaciłem i muszę płacić więcej, żeby cokolwiek przyjemności zyskać z gry, jakoś inaczej wyglądać a nie ciągle tak samo -,-. Prywatne serwery, w cholerę tego. Bogaci ludzie sobie kupili i farmią tam a zwykły gracz nie ma szans. Jeszcze zwolnili animację broni. No dajcie sobie spokój ludzie. Nowy gracz ma zerowe szanse na przeżycie. Pracują nad nowymi postaciami. Po jaką cholerę jak to za GC będzie. Mówię Ci. Poczekaj na DayZ jak będzie samodzielna wersja.

Opublikowano

Obie gry są bardzo dobre.

Lecz każda z nich ma swoje wady.

Ja osobiście polecałbym Ci WarZ, ponieważ ma dobrą grafikę.

Oczywiście przy każdym graniu w WarZ towarzyszy nam dreszczyk emocji dzięki któremu ta gra nabiera klimatu.

Gra jest z każdym dniem polepszana patchami oraz Hotfix patchami. Są w niej różne bugi ale można je znieść.

Wcześniej była masa cheaterów przez key'e 24h, teraz zostały one zablokowane. Oczywiście grze dalej towarzyszą cheaterzy lecz jest ich coraz mniej.

Oczywiście w WarZ możemy kupić własny serwer na którym można pograć i po lootować z przyjaciółmi, lecz ceny serwerów są masakryczne, podchodzą nawet pod 200 zł.

Hmm, DayZ jest także bardzo dobrą grą ale ma bardzo dużo bugów które wręcz psują rozgrywkę.

No ale napewno przy wersji oficialnej standalone wszystko będzie dobrze.

Ja osobiście mam juz WarZ ale czekam na DayZ które kupie.

Więc polecałbym Ci kupić i WarZ i DayZ.

Ale jeśli chcesz kupić tylko jedną to radzę Ci po prostu porównać obie gry samemu poprzez YouTube :)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Reporter88, dnia 29 Marz 2013 - 16:25, napisał:

Moim zdaniem wolałbym poczekać na DayZ standalone, samodzielną wersję gry. Kupiłem WarZ i z lekka żałuję, że udałem kasę. W cholerę błędów, bugów, HACKÓW(!). Np. mi nie chcą się serwery wyszukać i co chwile błędy wyskakują. Developerzy się obijają, w cholerę. "Nowa mapa, większa, samochody" wszystko cud, miód tylko, że już w lutym to miało wyjść. Nawet jak chcesz mieć inny wygląd postaci musisz zapłacić jakimiś pieprzonymi GC! To sensu nie ma! Gra za którą zapłaciłem i muszę płacić więcej, żeby cokolwiek przyjemności zyskać z gry, jakoś inaczej wyglądać a nie ciągle tak samo -,-. Prywatne serwery, w cholerę tego. Bogaci ludzie sobie kupili i farmią tam a zwykły gracz nie ma szans. Jeszcze zwolnili animację broni. No dajcie sobie spokój ludzie. Nowy gracz ma zerowe szanse na przeżycie. Pracują nad nowymi postaciami. Po jaką cholerę jak to za GC będzie. Mówię Ci. Poczekaj na DayZ jak będzie samodzielna wersja.

nowe postacie można kupić za uzbieraną kasę w grze<np. z zombie czasem wypada kasa ...> :)

Developerzy się obijają ? Co jakiś czas masz patche które dodają duperele i naprawiają bugi, więc proszę cię . . . Spójrz na dayz, które wychodzi już ponad pół roku jak nie więcej, a ekipa dayz szuka nadal grafików haha

W tym roku to można jedynie liczyć na Dayz Alpha

Jeśli chcesz kupić jedną z tych gier, to polecam WarZ, kupisz warz i będziesz miał w ciul czasu na uzbieranie kasy na dayz<bo trochę na nie poczekamy>. I wg mnie, nie opłaca się wydawać kasy na jakiś mod do army . . .może i jest dobry ale ja wolałem kupić normalną, pełną grę a nie mod.

@up

black ops 1 ma ciulową optymalizacje na win7, więc jeśli masz win7 i chcesz kupić black opsa 1 to sobie w niego nie pograsz (mi chodzić na full na xpku bez spadków fpsów a jak wgrałem na win7 to po prostu fpsy skakały cały czas i nie było różnicy czy ustawienia wysokie czy niskie)^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...