Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Dział elder scrolls?

xPrzeMoxD

ANKIETA  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za?

• Tak
      5
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wiem ze wiele Polaków już gra lub grało w jedna z serii gry elder scrolls, jakimi są:

- Morrowind

- Oblivion

- Skyrim

- Elder scrolls online (MMO które dopiero wyjdzie)

Wszystkie dostępne dla PC, Xbox 360 oraz PS3. Wiele ludzi na tym forum piszą tematy na temat tej gry w rożnych działach, wiec myślę ze dział dla tej gry by się przydał.

Ten dział forum był by przeznaczony dla tut'ow, publikacji modów, i ogólnej pomocy dla graczy elder scrolls. Przydatne by to było jeszcze dla publikacji nowości dla nadchodzącej, prawdopodobnie najlepszej gry MMO tego roku.

Co sądzicie ?

@edit zamiast po prostu dawać tak lub nie proszę coś napisać co o tym sadzicie, dlaczego tak a dlaczego nie.

Pozdrawiam ;)

1364672805-U250359.png

Opublikowano

@up, miała ta gra już swój dział na tym forum? jeśli nie to nie będziesz tego wiedzieć ;)

Graczy jest duzo a bedzie jeszcze wiecej gdy wyjdzie elder scrolls online.

1364672805-U250359.png

Opublikowano

@up, miała ta gra już swój dział na tym forum? jeśli nie to nie będziesz tego wiedzieć ;)

Graczy jest duzo a bedzie jeszcze wiecej gdy wyjdzie elder scrolls online.

ta gra nie ma sensu na forach ,nie ma pomyslu na siebie ,tylko mody a nikt na forum ich nie robi

jak wyjdzie ten online to mozna pomyslec

­

Opublikowano

Nie i koniec - to jest single - multi to bd porazka

Multi to nie będzie porażka. Ta gra jest na 100% przemyślana Sledze co się dzieje i na czym będzie polegać multi, i szczerze powiem ze ta gra będzie miała szanse przerwać kult gier podobnych do WoW'a. Co do tego ze tylko mody, jest wiele innych rzeczy - nowości o ESO, pomoc dla graczy, nowe DLC itd, wiec mody to nie jest jedyna rzecz ;)

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Multi to nie będzie porażka. Ta gra jest na 100% przemyślana Sledze co się dzieje i na czym będzie polegać multi, i szczerze powiem ze ta gra będzie miała szanse przerwać kult gier podobnych do WoW'a. Co do tego ze tylko mody, jest wiele innych rzeczy - nowości o ESO, pomoc dla graczy, nowe DLC itd, wiec mody to nie jest jedyna rzecz ;)

tymczasem nie ma multi ,dzial nie ma sensu

­

Opublikowano

Online wyjdzie za 2-4 miesięcy a nowości odnośnie gry są co chwile, forum jest także po to aby publikować nowości dotyczące gry. Tak, każdy może wejść na stronę TESO lecz nie każdy umie angielski wiec dział by się przydał. Elder scrolls online to tylko jedna z paru gier serii TES, o której można pisać jak już mówiłem. Dział powinien dostać szanse, jak nie będzie zainteresowania to można zlikwidować. Pozdrawiam :)

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Online nie będzie taki jaki się zapowiada, poczytaj trochę więcej. Co prawda można w kilku grać i to będzie dobre. Niestety na forum nie ma sensu , mody jedynie. Mało bugów.

Nie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Elder scrolls online nie będzie takie jak sie zapowiada? Kreatorzy mówili na to ze można mówić na to skyrim online, a skyrim sam w sobie to chyba najlepsza gra w jaka grałem .. moja opinia ;) Co do czytania zapodaj mi link czego nie czytałem bo na stronie owej oraz tamriel foundry siedzę można powiedzieć codziennie.

@edit mało bugów? nie wiem czy to pozytyw ale bugów jest dużo ;)

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Skoro nie ma Multi to nie ma sensu dodawać. Jak wyjdzie tych MP to wtedy możemy pomyśleć, choć i tak jestem zdania, że taki dział jest bez przyszłości.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...