Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Gra

Crisu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W combata gram 4 lata i nie wiem w czym jest problem. Wczoraj miałem k/d 1.10, a dzisiaj jest już 0.98.. Komputer mam dobry(stabilne 100fps), więc nie wiem w czym problem. Brak skilla, jak temu zapobiec?

Opublikowano

Widziałem już dziś taki temat. Po prostu masz zanik skilla i tyle. Temu nie zapobiegniesz. Zrób sobię przerwe najlepiej z 2 tygodnie.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Witam. W combata gram 4 lata i nie wiem w czym jest problem. Wczoraj miałem k/d 1.10, a dzisiaj jest już 0.98.. Komputer mam dobry(stabilne 100fps), więc nie wiem w czym problem. Brak skilla, jak temu zapobiec?

głupie pytanie :huh: , kolejny raz, po prostu jesteś cienki jak dupa węża i musisz się z tym pogodzić, ewentualnie możesz zacząć używać haki jak reszta niedowartościowanych dzieci bez skilla pozdro :P

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

hmmmmm mogę ci cos doradzić ;)

Oczywiście na początek wytlumacze co się z toba dzieje. Po prostu gra ci się już przejadła to normalne zjawisko jak się no-lifuje calymi dniami ;) (nie no smieje luz ;p) Zrob sobie przerwę 1 - 2 tyg. i potem zacznij grac.

Wazny jest rownez dobry wybor broni. Jakimi broniami ci się najlepiej gralo? Przypomnij sobie i kup je. Jeśli nie wiesz to powiem tak, kup sobie na 1 dzień:

-m4 + full customize

-light, anty flasze, bandana, plecak na 2 sloty

-tpg1 lub l96

-ump

-mocnego granada

Gdy ci się spodobają kup je na 30 dni bo się najbardziej oplaca jest to zestaw najłatwiejszy do ogarniecia nie kupuj CQB ani speca !!!!!!!! nie rob z siebie dziecka, idioty, debila, scierwa, nooba i chuja ;)<3 (Wers ten miał na celu obrazić wszytkim ktozy graja CQB i Specami chuj wam w dupy!!)

Graj broniami normalnymi bo gdy nimi ograniesz to później będziesz już gral dobrze wszytkim a nie tylko JEBANYMI GOWNAMI BEZ RECOILA!!!!!

Jeśli chodzi o k/d ....

1.10 nie jest to znowu zle k/d lecz 0.98 jak na 4 lata gry to już szczerze mowiac trochę slabo ale ziom nie przejmuj się bo K/D nie gra, gra gracz ;) - Moje motto xD

Tez gram w ta gre 4 lata wiec wiem co mowie. Zrob tak jak ci mowilem masz do wyboru 2 opcje podane wyżej ;)

Pozdro !!!!! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...