Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DivineWorld

Easy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ;p mam problem z Divine z racji tego ze nie oplaca mi sie pobierac klienta grałem na kamer modzie bo było mi lepiej ;p

Ale od wczoraj nie moge wejsc . Reinstalowałęm kamer moda ale nic a gdy chce wejsc na strone divine to nie działa ;x

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Prawdopodobnie są ddosy, dlatego nie możesz wejść (2 serwer właściciela Divine też nie działał wczoraj przez ddosy)

Opublikowano

ale nie możesz wejść bo co ? czasami jest tak że logowanie pada i Ja na kliencie loguje sie 10 min lub dłużej bo jest non stop wchodzisz do swiata ...

Opublikowano

Sprawa jest taka że koledzy grają na kliencie z serwera i grają normalnie jo pojechałęm do jednego zgrałem odpalam i błąd a oni grają normalnie

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Nie dawno na bliźniaczym serwie eruris.pl działo się coś dziwnego. Kickało na ch1 masakrycznie. Zabawne ale bawił się ktoś kick hackiem. Szkoda, że się szybko wylogował, bo nigdzie nie mogę znaleźć działającego kick hacka, a on go miał ;(.

Jak inni piszą, możliwe że to ddosy. Nie wiem po co oni niszczą cudzą pracę. Ja akurat pracuję teraz nad włamem do jakiegoś serwa, ale nie po to by go zniszczyć, ale po to by zrobić sobie eq z navi i dać 250 lvl :).

ae8pc4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...