Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer (allegro)

kutinio121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam proszę o ocenę sprzętu :

THLON core duo X2 64 4200+

każdy z rdzeni taktowany 2,2GHz (razem 4,4GHz)

do tego 2GB pamięci RAM w połączeniu z grafiką na PCI-Express GeForce 8500GT

zainstalowany dysk 80GB , do tego karta sieciowa i karta muzyczna zintegrowane na płycie głównej

wyświetlacz z aktualną temperaturą , szybkością wentylatora oraz godziną

płyta główna ABIT K8T890-A9

jest i nagrywarka DVD

To jest opis aukcji , z tego dysk wymienie na swój (160) czyli na dysku mi nie zależy , Pytanie mam takie czy ten komputer jest warty swojej ceny ? a mianowicie 310 zł. Pozdro

interesuje mnie czy ten procesor ma 2 rdzenie fizyczne czy logiczne , tzn jest napisane ze są dwa czy żeczywiście jest podwójny

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

jakieś konkrety ? dlaczego mam go nie kupowac ? gotowiec tzn ? poskładany jest , ma te części co opisałem

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Człowieku co w nim jest słabego ? Karta ram ? procek, płyta ? KONKRETY mam go na oku od wczoraj i chciałbym wiedzieć dlaczego mam go nie kupić , za słaby do czego ?

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Procesor antyk, gpu za grosze i jakieś mobo o którym nie słyszałem,dysk jeszcze ATA i 310zł? Ja bym nie brał.

graphic.png

Opublikowano

dobra z tego co widze to jakies szujostwo , Dzięki za opinie . komputer miał być bardziej do gier i filmów

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Może inaczej... W jakie gry chcesz grać? Ile masz pieniędzy na ten sprzęt?

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Prędzej za takie pieniądze kupi używaną konsolę xbox360 lub ps3 . O ile wiem battlefield 4 wyjdzie na konsole obecnej generacji :) albo zbieraj fundusze na nowszego kompa .. twój wybór

Opublikowano

nie lubie konsoli , PS : sprawdzałem na internecie i z tym prockiem i kartą graficzną spokojnie gta 4 na medium poleci

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Dokładnie, chcesz grać to za taką kasę kup sobie PS3 używanego, gierki też można z neta ściągać. Na kompie za 4 stówy pograsz w metina bez lagów i w jakieś starsze gierki na średnio-wysokich ustawieniach, nic nowego czy średnio nowego

GTA4 ma taką optymalizację że na medium trzeba kompa za 1,5k co najmniej. Sam mam Phenoma 955 po OC + HD4870 i ledwo idzie na high (a np. DmC z tego roku idzie na Ultra w FHD bez ścin i dropów)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...