Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] który serwer ?

bigshowxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

który serwer jest najlepszy ? grałem na East ale dostałem bana za wyzwanie gracza od idioty ... no ale trybunał wie lepiej za co banować :P zastanawiam się nad przejściem na server gdzie jest mniej "noobów" który polecacie ?

Weezy%20Boss_eune_59_5_logo.png

Opublikowano

Na każdym serwerze jest tak samo. Jedynie na Wescie jak grasz w diamencie to możesz spotkać znane osoby - jedyna różnica.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Każdy serwer jest taki sam. Różnica jest może na wyższym Elo - tam możesz pograć czasem ze streamerami. Serwer nie robi różnicy. Jak chcesz wysoki poziom to graj na Garena Taiwan.

Opublikowano

West czy East nie różnią się graczami. Tu i tu znajdziesz idiotów, w końcu to darmowa gra, prosta, więc gimbaza szaleje.

Top gracze grają na West, dlatego mieli takie wysoki ratingi, gdyż poziom graczy jest jeszcze niższy niż na East, więc wbili łatwiej.

Proponuję wyprowadzić się do Stanów i grać na ich serwerze.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

East ma dużo więcej polaków w chanalgerze nawet jedyną druzynka top5 są polacy, 2 drużyny 2 3vs3 i 1 to polacy.

Prawie w każdy meczu w takich godzinach spotkasz polaka, co prawda poziom jest łatwiejszy bo grałem chwile na weście ale to tylko moje zdanie. Nawet na 1700 elo ludzie grają jakby dopiero lola zainstalowali i te decyzje typu "o kupiłem sobie postać to jestem taki pro że moge rankeda pierwszego zagrać..."

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Nie ma najlepszego serwera. Są takie i takie,a po za tym, napisałeś że szukasz serwera gdzie jest mniej nobów. Tu Cię muszę zmartwić, ale wszędzie jest tyle samo idiotów, noobów, trollów. Nie uciekniesz od tego, nawet jeżeli przeniesiesz się gdzie indziej, tak czy siak ich spotkasz. Nie pozbędziesz się tego, bo oni zawszę będą już i zostaną.

Ja aktualnie gram na "EUNE" -> Twierdzenie jest takie że tam gra większość dzieci którzy narzekają na to wszystko,wyzywają od rodziców,ogólnie siebie wyzywają. Polaczków także strasznie, co głównie jest mowa na "EUNE". Jeżeli ktoś zauważy że płacze na chacie ogólnym, to wiadomo co inni obcokrajowcy sobie pomyślą, że to Polska. Niestety, muszę się sam przyznać, że kiedyś sam wpadałem czasami w nerwy, i powyzywałem od idiotów itd. Ale to jak i co, nerwy puszczają gdy trafisz na trolla. Na Weście mówią że jest większy ogar niż na innych serwerach, brednie same brednie. Wszędzie znają się ludzie, którzy będą Cię hejtować i zepsują Ci humor gdy zaczynasz grę i trafisz na trolla. :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

jak najdalej od EUNE

więc tak

EUNE: nie zaczynaj nawet bo nie wyrobisz psychicznie

EUE: Sa polacy ,francuzi odpada

NA: Tak ,tu jest bezpiecznie ,bez noobow ,ale lagi

­

Opublikowano

Grałem do 28lvl na EUNE, ale potem zrobiłem konto na EUW. I nie żałuje.

Słabych graczy, trolli i tych wyzywających jest wszędzie, jak na EUW jak i na EUNE, choć na EUNE więcej polaków którzy się wyzywają i to mi się nie podoba.

Na EUW mało co się z tymi przypadkami spotkałem, ale jednak spotkałem.

Aczkolwiek mi lepiej się gra na EUW.

Ale wiadomo każdy ma inne zdanie. :)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Nie pierdzielcie, że na obu regionach jest tak samo, bo aż oczy bolą! Ilekroć wchodzę na na Nordica pograć ze znajomymi to od razu instalock i kit. Wszyscy się wyzywają, wytykają sobie KSy, dobry gracz wygra grę bez run i masterek.

Polecam zdecydowanie Westa. Grałem na obu regionach, mając 20 lv na Nordicu przejrzałem na oczy i od tamtej pory gram po lepszej stronie.

>20lvl

>granie z 12-sto latkami, którzy spinają dupę

>narzekanie na instalock

lol

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

@morsed

ej ale seba to nie jest 4chan i tutaj se strzałek memicznych nie używaj oke? :D

Jan Paweł drugi ukradł mi dziecko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...