Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Internetowe radio w metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was kochani programiści i cheaterzy.
Mam do was jedno pytanie, a mianowicie:
Czy dało by się napisać w pythonie czy czymś tam takie cudo jak odtwarzacz internetowego radia,
który następnie by sie dodało do clienta metina ewentualnie tym injectorem odtwarzało?

Wiem ze troche dziwny pomysł ale tak mi wpadło do głowy i chciałbym wiedzieć czy by się dało ;)

1356885104-U84203.png

Opublikowano

Witam was kochani programiści i cheaterzy.

Mam do was jedno pytanie, a mianowicie:

Czy dało by się napisać w pythonie czy czymś tam takie cudo jak odtwarzacz internetowego radia,

który następnie by sie dodało do clienta metina ewentualnie tym injectorem odtwarzało?

Wiem ze troche dziwny pomysł ale tak mi wpadło do głowy i chciałbym wiedzieć czy by się dało ;)

To raczej dało by się samym url do radia który dodajesz do windows media player rozszezenie m3u ale dokłanie nie pamiętam jak się to robiło..

Spróbuj może po prostu dodać samą muzyke np. radyjko.m3u i wrzucić do clienta (dodać muzyke).

Opublikowano

znajomość Pythona się kłania jest możliwe coś takiego do zrobienia spróbuj zrobić to tak pierw odszukaj okno IS z gry i spróbuj go trochę zmniejszyć i potem zamiast Linku do IS daj link do radia takie coś powinno działać ale nie jestem w 100% pewien Popatrz w dziale MT2 jak dodać IS do gry czy jakoś tak, ale jest też 2 opcja napisać okno z przyciskami Play Stop i Volume Podpiąć pod radio internetowe ale tu już kłania się wyższa szkoła jazdy i znajomość pythona Więc spróbuj opcję 1

404 sygantura not found

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...