Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ravia.eu co myślicie ?!

VLIPEREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zacząłem grać na serwie prywatnym jakim jest Ravia.eu serwer bardzo mi się spodobał ale ma jedną dużą wadę serwer pada nawet 10/20 na godzinę co chwilkę loga ciekawi mnie czy to wina słabego serwera czy nie dopracowaniem ze strony założycieli np. PandoraMT2 jest serwerem bardzo stabilnym a ma zero zainteresowania ze strony właścicieli każdy na modku expi duże lvl screny robione i wysyłane i nic.. Na Ravi co chwilkę bany evenety co jest nie tak ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sprawdź swoje łącze na speedtest.pl

Upewnij się, że antyvirus nie blokuje połączenia clienta gry z serwerem.

(dodaj Ravie do wyjątków)

Opublikowano

To nie jest wina słabej maszyny. GM'owie ciągle ,odpierają' ataki DDoS'owe. Hackerzy atakują na logowanie, dlatego pada ono i wtedy występują lagi. Na każdym serwerze to sie może zdarzyć, jednak tutaj jak widać zazdrosna konkurencja jest najbardziej zaparta.

Ekhem.

Opublikowano

Poprotu osoby którym się nie udało zrobić serwa postanawiają za kase z tego gówna niszczyć pracę osobą którym się udało, a że ravia jest teraz top1 to tam własnie wykupują ddos i skąd te lagi. Maszyna git więc to nie tego wina. IsAmU robi co może ale nie zawsze da się odepszeć ataki...

3181172649.png

"Muzyka uspokaja umysł,
ułatwia wzlot myśli,
a gdy trzeba, pobudza do walki."

Opublikowano

Serwer jeden z najlepszych. Polecam, miło się gra. Odnośnie tego wywalania, być może masz za słaby internet, mnie jeszcze ani razu nie wyrzuciło z serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...