Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PS+ 30 dni. Czy to działa

Gość kamil40013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już istnieje od kilku dobrych miesięcy.

Jeszcze tydzien temu działało, teraz dużo osób skarży się na brak kodów.

Email z kodem dostaniesz do kilku dni.

Nie masz nic do stracenia, wiec próbuj :P

Opublikowano

Działa przysyłają kod, ale potrzebna jest karta kredytowa, której pewnie większość nie posiada tak jak ja no i lipa xD (przy aktywacji kodu na PS3)

logo1.png
Opublikowano

Działa przysyłają kod, ale potrzebna jest karta kredytowa, której pewnie większość nie posiada tak jak ja no i lipa xD (przy aktywacji kodu na PS3)

Nie prawda ... Też tak myślałem, bo wchodziłem w realizowanie kodów przez PS Store. Trzeba wejść w tą opcje: W pasku XMB wchodzisz w PlayStation Network ---> Zarządzanie kontami --> Realizacja kodów ;)

Gość kamil40013
Opublikowano

Właśnie dostałem wiadomość od SONY z kodem. W miejscu w którym powinien być kod jest napisane None Available

23efd4b076f96.jpg

Co zrobić w tym przypadku ?

Opublikowano

Właśnie dostałem wiadomość od SONY:

23efd4b076f96.jpg

Co zrobić w tym przypadku ?

Tak jak pisałem, ciężko dostać aktualnie jakiś kod.

Nic nie możesz zrobić, chyba, że nowego maila i spróbować na niego dostać kolejny mail z kodem. Ale też nie masz pewnosci, że będzie.

Gość kamil40013
Opublikowano

Tak jak pisałem, ciężko dostać aktualnie jakiś kod.

Nic nie możesz zrobić, chyba, że nowego maila i spróbować na niego dostać kolejny mail z kodem. Ale też nie masz pewnosci, że będzie.

Napisałem wiadomość do PLAYSTATION Polska na facebooku. Może mi odpiszą. Być może kiedyś dostanę kod (:

Gość kamil40013
Opublikowano

Ok oto co udało mi się załatwić z Playstation Polska:

pedotkzfrnh4.jpg

mao0stbuyk1t.jpg

h9unxhbjez30.jpg

Jak widać kod dostałem ale go nie uaktywnię ponieważ nie mam przypisanej karty kredytowej do konta. Nie spodziewałem się, że tak szybko odpiszą. Przy okazji nawet w Niedziele dobry kontakt.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...