Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto tą postacią grać .. .?

Maciej982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam Pytanie mój kolega dostał za free woja Mental 67 lv 2 skile G (Silne.Duchowe) bez eQ od jakiegoś gostka który kończył grę problem ,że są passy i nie zna hasła do emailu i ten gość , który dał mu to konto może w każdej chwili wejść na konto ... I kolega się pyta czy opłaca się na tym koncie zrobić eQ i grać tam czy zrobić nowe konto i mentala zrobić .? Bo jaka jest Pewność ,że ten gość w każdej chwili nie wejdzie i nie drapnie eQ co polecacie.??

sygna_player.gif

Opublikowano

Powiem Ci tak. Zrobić eq takie by ten mental w miarę ogarniał expa. (Oczywiście nie perfect.) I Przekładać je tylko na czas Expienia gdy będziesz potrzebował się podexpić. Oczywiście rób nową postać.

Opublikowano

No ja też mysle zrób nową ,dużo osób tak mówi że niby konczy gre daje komuś passy zrobisz sobie na nim eq ,a on tylko hasło zmieni a po eq ;]

Jeżeli szukasz pomocy pisz PW :]

Opublikowano

żeby mu wbić okrutny musi też mieć jakieś eq żeby kogoś zabić, a on się boi tam wstawić eq bo może mu zajeb** także wymyśl co innego.

Usuń mu te konto w chu* ;p jak się da na pl bo nie pamiętam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...