Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno konta

Ekwador17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wesołych Świąt Wielkanocnych Życzę :) A teraz chciałbym przedstawić mój dylemat otóż jestem niecierpliwy zacząłem grać w lola kiedy koledzy grali już pół roku teraz odstaje w skinach i ilości championów niedługo śmigus dyngus i moje urodziny więc trochę kaski wpadnie . Czy opłaca się kupić konto na allegro ??? Jak nie zostać oszukanym ??? Bardzo chciałbym kupić konto ale nie chcę stracić go za 2 tyg. Może któreś z tych aukcji jest warta polecenia(1:

xxx

2:

xx

3:

xx

) może wy jakieś fajne znaleźliście albo chcecie sprzedać swoje konto ??? Proszę o pomoc i podpowiedź :)

Opublikowano

Nie polecam Ci kupować kont. Wystarczy, że sprzedający napisze do Riotu, że go "shakowali" a konto po tygodniu będzie jego, a Ty stracisz tylko kase.

Ale co do tych kont, to mi działa tylko 3 link, reszta nie działa.

Ale co do tego trzeciego, to się w ogóle nie opłaca. Mało skinów, mało championów, małe elo, duża cena.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jeżeli chcesz to kupić to kup. A jeżeli nie chcesz wydawać pieniędzy to ja moge ci za darmo oddać moje drugie konto (ale niestety to konto ma tylko 10lvl).

1ze84zm.jpg

Opublikowano

Lepiej graj od nowa ..

kolego.

Postacie masz z rotacji ..

Powoli będziesz kupował sobie inne.

NIe ma sensu kupować kont.

~ Szukam ogarniętych ludzi do Rankedów ~
~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

Kurde ale nie mi nie chce się poświęcać tyle czasu na gromadzenie ip a umiem grać tylko porostu za krótko gram . Może to : xx lub toxx Albo może znacie kogoś zaufanego lub sami chcecie sprzedać bardzo mi zależy koledzy po 500 winwów a ja 200 i nie gram 5 godz dzienne żeby to nadrobić :) Pomóżcie

Opublikowano

Ja mam 30 lv i te 200 win ?

I co ci to da ze bedziesz miał 500 winow jak bedziesz noobił ?

Przed kolegami tez sie nie popiszesz .. kupujac konta na allegro

Bo kazdy z nich sam expił

a to kwestia 2-3 tygodni

~ Szukam ogarniętych ludzi do Rankedów ~
~ GG :
6057994 ~

Opublikowano

Człowieku ty mnie nie rozumiesz ja też mam 30 lvl i 200 winów i dobrze gram !!! Jestem w silver 1 i nie chcę się popisywać po prostu mam mało postaci i skinów a kupowanie rp jest drogie i chciałbym kupić konto żeby mieć więcej postaci i skinów . To pomoże ktoś ?

Opublikowano

Nigdy bym nie kupił konta, nawet po okazałej cenie.

Z prostych przyczyn:

1. Chce własny nick.

2. Prowadzę konto jak chce i kupuje to co chce.

3. Satysfakcja z tego że sam wbiłem i coś osiągnąłem.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Sprzedający po tygodniu mógłby odzyskać konto, jednak to jest Allegro, posiada teraz program ochrony kupujących, od tego roku.

Czasem opłaca się wydać 40 zł i kupić już 30 lvl niż wbijać od początku.

A co do gry, nauczyć najlepiej się już na 30, gdy masz wszystkie runki i przeciwników na takim samym lvl.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Nie opłaca się, dasz forsę a ten gość napisze do supportu, że go shakowano i poda informacje o koncie, które odzyska a ty zostaniesz bez kasy i konta.

Opublikowano

Ludzie dobra nie będe tłumaczył bo niektórzy nie wiedzą o co chodzi . Teraz np. postanowiłem kupić konto : co zrobić aby nie dać się oszukać? Wiem że trzeba orginalny email do konto żeby go nie stracić przypomnienie hasła nie może być na nr tele . co jeszcze ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...