Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy da się...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy da się edytować tego bota dla potrzeb własnych? Chodzi mi tylko o dodanie jednego serwera, bo byłby mi on bardzo potrzebny...

Jeżeli tak to w jakim edytorze/programie można to zrobić?

Opublikowano

Pisałem już dawno temu do autora - miał się tym zająć ale do dziś tego nie zrobił :/ No niestety nie wiem w jakim języku to pisał, aplikacja ma skrót .exe, więc może mógłby mi pomóc ten program? (Resource Hacker 3.6.0)

Opublikowano

poproś autora o kod lepiej. oczywiście bez kodu też sobie poradzisz bo to autoit z domyślną obfuskacją(tylko gui) natomiast reszta jest czysta :p

#by the way...

analizy się nie rozpoczyna od wrzucania w idę...

najlepiej na począfek ustalić w jakim języku jest pisany program, pozniej czy był użyty packer/obfuskator a na koniec dopiero debuggery (lub dekompilator jeżeli jest to język kojmpilowany do kodu pośredniego.

Opublikowano

Moge ci dac mojego bota ktorego napisalem w javie, wraz z kodem

No to super ;D Jakbyś mógł to czekam PW

poproś autora o kod lepiej. oczywiście bez kodu też sobie poradzisz bo to autoit z domyślną obfuskacją(tylko gui) natomiast reszta jest czysta :P

#by the way...

analizy się nie rozpoczyna od wrzucania w idę...

najlepiej na począfek ustalić w jakim języku jest pisany program, pozniej czy był użyty packer/obfuskator a na koniec dopiero debuggery (lub dekompilator jeżeli jest to język kojmpilowany do kodu pośredniego.

Do autora pisałem już dawno temu i miał się tym zająć i do tej pory niestety nic...

Opublikowano

dal bys wiecej informacij

Serdecznie Zapraszam na Serwer Minecraft : icrafted.maxc.pl:25665

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...