Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O której godzinie najlepiej robić ćwiczenia na brzuch?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zła godzina..

Godzina 17 godzina idealna. Przed Treningiem 1:30h, jak i po treningu. Jak sobie wyobrażasz nie zjedzenie, po wysiłku ?

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

to rób przed treningami. Gdzies o 16.00 , zjedz obiad, poczekaj 30 minut i cwiczysz, potem po treningu także jesz

skpUo.png

Opublikowano

Ciało trenowac możesz nawet w nocy o 3 , jeśli masz siły . To nie zależy od godziny .
Zapraszam na KFD.PL albo SFD.PL

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Ja zawsze robiłem rano (człowiek ma dużo sił po wyspaniu się) ale nie tak od razu ze wstajesz i robisz tylko musisz jeszcze odczekać jakieś 30minut oczywiście musisz jeszcze przed tym zjeść o dopiero odczekać :D

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Godzina 19 będzie pasować, ale nie możesz potem nic więcej jeść, bardzo mało. Ale jeżeli będziesz już taki głodny to co najwyżej jakiś owoc nic więcej, bo nie schudniesz.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Nie,nie potrzebuję,jestem już wyrzeźbiony jak chuj,bo chodzę 4 lata na basen i ostatnio na maj taj zacząłem,tylko brzuch został ;)

a robiłeś masę wcześniej żeby było co rzeźbić ?? :P

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

To teraz nie wiem bo jedni piszą że to nie ma znaczenia a inni że lepiej rano :D

Wiesz co, to chyba obojętne. Przecież idąc na logikę to ćwiczenie polega na pracy mięśni. Więc jakie ma znaczenie, czy nasze mięśnie pracują o 7 czy o 17? Jeśli chodzi o jedzenie to jedz tak jak zwykle/zgodnie z dietą a ćwicz kiedy masz na to siły. Nie znam się na tym ale takie rozumowanie wydaje się logiczne :)

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...