Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[/]Propozycje funkcjonalności

jedker2525

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie:)

Jako że od kilku dni już nic mnie przy lc nie trzyma postanowiłem z dobroci serca udostępnić wam pare moich trików:)

Ale ... jestem skromnym człowiekiem i mnie wiele do szczęścia nie trzeba dlatego zwracam się do was:)

Co byście chcieli by znalazło się w moim programie który miejmy nadzieje udostępnie dokładnie 1 maja no chyba że coś znowu mnie zacznie przy lc trzymać :)

Więc słucham propozycji jakiesz to szmery bajery mają się w nim znaleść :)

Jak narazie w moim programie znajduje się :

Tabulator :)

maphack

go_npc hack

bayhack - działa mniej więcej w ten sposub że możesz kupić item który już masz w plecaku nie ruszając się z miejsca

sellitemhack - działanie podobne do wyżej wymienionego

opcja zmagazynowania i wyjęcia z nego itemów bez ruszania się z miejsca

Obecnie nie postadam żadnej czarodziejki a jest ona niezbędna do sprawdzenia czy da rade zrobić dmg hack

jakieś propozycje macie które by fajnie wyglądały?

Ps. właśnie muszę to podkreślić że wszystko co mam zamiar udostępnić udostępniam jedynie dla celów czysto edukacyjnych dla ludzi zajmujących się reverse engineringiem i nie biorę żadnej odpowiedzialności za wykożystanie programów w celach nie przewidzianych w tej wiadomości oraz w celach nie zgodnych z prawem.

Opublikowano

Nie :) mnie tam to nie potrzebne a i monopol bym stracił :)

o wyłączaniu xtrapa pomyśle żeby multi było ale nie gwarantuje

Ale Ty to robisz dla siebie, czy dla nas? :) Pytałeś o to, co możesz dodać. Linoskoczek zaproponował coś, a Ty mówisz, że 'Tobie to niepotrzebne'... eh. Co do samych propozycji. Robisz raczej takie 'małe hacki', a może coś 'większego'? :)

Opublikowano

Jak wyłączysz x-trapa wyjdzie nawet lepiej, po prostu zrobi się coś w c++ zamiast autoicie.

I tak jak to wstawisz to po 3 dniach szpiedzy gamigo wejdą tutaj, wezmą skrypt, wyślą do specjalistów z atrapy i zostanie zablokowany po kolejnych 3 dniach. Strolluj ich troche i przeleć skrypt exe crypterami, będą mogli się bardziej pobawić.

Opublikowano

Ale Ty to robisz dla siebie, czy dla nas? :) Pytałeś o to, co możesz dodać. Linoskoczek zaproponował coś, a Ty mówisz, że 'Tobie to niepotrzebne'... eh. Co do samych propozycji. Robisz raczej takie 'małe hacki', a może coś 'większego'? :)

Robie to dla wszystkich Polaków :P

Jeśli chodzi o auto ita to nigdy mnie on nie pociągał więc też się nie interesowałem jak wyłączać jego blokady a przy ilości mojego wolnego czasu nie chce go marnować na nauke od począdku. A jeśli chodzi o opcje do dodania to też nie mogę wszystkiego co wiem ujawnić bo może kiedyś kiedyś w przyszłości będę chciał zagrać na starych trikach :D

jeśli będzie to coś większego to w płatnej wersji bo student ze mnie biedny a jeść trzeba ;(

Teraz to będą takie małe haczki które ułatwiają gre nic co pozwoli się znacząco wzbogacić :)

np dodałem już zbieranie na odległość zbiera wszystko do okoła w promieniu 20m lc:)

Jeśli chodzi o kodowanie to raczej coś własnego napisze bo to co jest na necie to raczej już mają obcykane a pare sztuczek się poznało tu i uwdzie:)

ps:

Czy czasem wykrywanie autoita nie było oparte o wykrywanie nazwy klasy okna? Bo jeśli tak to się hooka założy na funkcje i się jej nie puści przy autoicie.

Opublikowano

Robie to dla wszystkich Polaków :P

Jeśli chodzi o auto ita to nigdy mnie on nie pociągał więc też się nie interesowałem jak wyłączać jego blokady a przy ilości mojego wolnego czasu nie chce go marnować na nauke od począdku. A jeśli chodzi o opcje do dodania to też nie mogę wszystkiego co wiem ujawnić bo może kiedyś kiedyś w przyszłości będę chciał zagrać na starych trikach :D

jeśli będzie to coś większego to w płatnej wersji bo student ze mnie biedny a jeść trzeba ;(

Teraz to będą takie małe haczki które ułatwiają gre nic co pozwoli się znacząco wzbogacić :)

np dodałem już zbieranie na odległość zbiera wszystko do okoła w promieniu 20m lc:)

Jeśli chodzi o kodowanie to raczej coś własnego napisze bo to co jest na necie to raczej już mają obcykane a pare sztuczek się poznało tu i uwdzie:)

ps:

Czy czasem wykrywanie autoita nie było oparte o wykrywanie nazwy klasy okna? Bo jeśli tak to się hooka założy na funkcje i się jej nie puści przy autoicie.

Pls idź się ucz polskiego najpierw.

Co do funkcjonalności ten pickup-er jest zajebisty <3

Par7494047.512.jpg

Opublikowano

Pls idź się ucz polskiego najpierw.

Co do funkcjonalności ten pickup-er jest zajebisty <3

Nie przebywasz w Polsce, więc nie poprawiaj go -.- i inaczej się zwraca uwagę

Chuju jebany Ty kurwa idź najpierw do szkoły, a później za mpc forum się bieżesz.... Chyba Ciebie w domu patelną Ojciec gwałcił... -.-

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Nie przebywasz w Polsce, więc nie poprawiaj go -.- i inaczej się zwraca uwagę

Chuju jebany Ty kurwa idź najpierw do szkoły, a później za mpc forum się bieżesz.... Chyba Ciebie w domu patelną Ojciec gwałcił... -.-

Please nie odzywaj się,bo tylko się ośmieszasz.

@Top to robisz tego cheata?Możesz tez dodać Upgrade Hack,czyli hack dzięki któremu możemy ulepszać bez hs ;o

Par7494047.512.jpg

Opublikowano

Please nie odzywaj się,bo tylko się ośmieszasz.

@Top to robisz tego cheata?Możesz tez dodać Upgrade Hack,czyli hack dzięki któremu możemy ulepszać bez hs ;o

life is brutal, ale bana i tak na 30 dni mash na vendetta <3 dziś ide gadać z scionem :D

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...