Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] XinZhao - kilka pytań.

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnimi czasy dość dobrze idzie mi postaciami Akali, Teemo oraz Fiora, teraz zastanawiam się nad XinZhao.

Chciałbym, abyście wypisali mi jego plusy/minusy oraz podali masterki pod niego.

Również w kwestii tematu znajduje się build, na którym chcę grać. Chciałbym, abyście się co do niego ustosunkowali i może coś polecili.

Mój planowany build to:

Nagolenniki Berserka (Zastanawiam się nad Tabi Ninja, ale to już Wy wiecie lepiej więc mi poradzicie :) ) > Hydra > Lodowy Młot > Krwiopijca > Lodowy Młot > Krwiopijca.

Plusuje ! : )

Opublikowano

build zły, inny trzeba, buty merki/ruchki, nastepnie tluczek i solari dalej sytuacyjnie kosisz maksujesz e, potem q nastepnie w i nikt ci nie podskoczy, bierz go op szit.

Opublikowano

Xin Zhao :

Plusy:
- bardzo dobry jungler
- dobre ganki
- sustain na lini
- podbicie, slow
- ultimate zadaje % obrażenia
Minusy :
- brak systemu escape

Masterki 21/9/0 lub 9/21/0

Ja buduję obowiązkowo Mercury, Frozen maleta i black cleavera a potem sytuacyjnie.
Opublikowano

Mój build : buty berki --> Hydra --> krwiopilec --> ostrze zniszczonego krola --> Plemienna --> miecz-pistolet .
Dlaczego taki ? , poniewaz bardzo duzy dmg , bardzo duza kradziesz zycia , dość ładnie HP .
Spróbuj taki napewno Ci się spodoba .

Opublikowano

Niepotrzebne 2lodowe, jeden trzeba wywalic. Ogolem build dobry na 1-15lv nie dalej.

Taki build na topa jest najlepszy:

Buty pod enemy/Czarny tasak/Ostrze zniszczonego krola/Warmog/Trinity/GA

Masterki masz tu:

http://www.lolking.net/summoner/eune/23594412#masteries

te AD.

Ogolem jest to ciekawa postac, ma slowa/doskok/podrzut, zmiejsza pancerza z pasywki, leczy sie z w i dodatkowo odpycha wszystkich przeciwnikow z ulti a sam dostaje arm/mr. Mocny w early, w late troszke mniej ale nadal kosi.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...