Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Leona

gucios77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli lubisz grać agresywnym supportem, to czemu nie?

Dobra do burst lane, aczkolwiek łatwa do skontrowania. Jeżeli wolisz uniwersalnego supporta za tą cenę, to polecę Ci lulu, która jest zdecydowanie lepsza.

Opublikowano

Tak opłaca się, ma mnóstwo AoE cc'kow przydatnych do teamfightów, dobra na invade itd.

Opublikowano

na aktualnej mecie jest mierna, teraz przewage maja agresywne supporty takie jak thresh czy lulu

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

na aktualnej mecie jest mierna, teraz przewage maja agresywne supporty takie jak thresh czy lulu

Leona jest jednym z najagresywniejszych supportów w grze...

Opublikowano

Leona jest jednym z najagresywniejszych supportów w grze...

i Janna countruje każdy jej ruch, po prostu nie jest dobra i tyle w temacie

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

@KeeleinaD

TEN POZIOM TY KURWO, JA PIERDOLĘ KURWA JA PIERDOLĘ! OBRAZEK Z KWEJKA NA AVATARZE! CO JA TU KURWA ROBIĘ, DLACZEGO TO LURKUJĘ?! BO NA TO ZJEBANE FORUM WCHODZI CHORY PROS ZWANY JAKO - GIBI, OVERDRAGON, ISHVA, KAMILLIANPL, MORSED, EQUALEX, REAASKI, SOTTERY, DYLUKAMERZYSTA, TWUJSTARYJAKCIEROBIL, SMURFING FISH! POZDRO SKURWYSYNY!

Jan Paweł drugi ukradł mi dziecko.

Opublikowano

i Janna countruje każdy jej ruch, po prostu nie jest dobra i tyle w temacie

Leona > Janna, dlaczego?

Jeżeli lane, na którym jest leona ma jeszcze AD carry który ma mocny burst ( n.p graves, ez ), to gdy leona wskoczy w janna ona ginie od razu. Ponadto, myślisz, że Q janny kontruje leone? Mylisz się. Wystarczy jedynie, że raz ona te Q użyje, i już będzie stała z CD, w tym czasie leona spokojnie może podejść do ad carry przeciwnika. Nie mam racji? Myślę że mam

Co do tematu czy warto kupić leonę, jeżeli potrafisz grać agresywnymi supportami ( nie takimi, jak soraka czy janna ) które wbiegają w pewnym momencie w ad carry przeciwnika ( mowa o threshu i blitzcranku ). To polecam Ci ją kupić

League of Legends

EUNE nick: WORSTBLITZEUV4

http://www.twitch.tv/tytanowy_janusz123/ << zaaaaaaaaaapraszam

Opublikowano

@UpUp

co ma to co napisales wspolnego z tematem... report dla ciebie

@

czytając wasze opinie doszedłem do wniosku że raczej warto ją kupić, dzięki za pomoc

Opublikowano

Leona jest postacią która się zalicza do najlepszych CC'ów w grze (Q,E,R) , każdy z nich ma jakąś wartość ... Niestety leona przed 6 lvl jest łatwo coutrowalna co zagraża bot line na kille dla drużyny przeciwnej ...

Ma jednakże duży plus a tyczy się to że jest Coutrą blizcranka (Tymczasowo najlepszego supporta) ... Leona jest bardzo użyteczna w team fightach poprzez swoją tankowatość i skille (zaczynając po q do passywy) ...

Ps. W tym czasie Leona jest wyłączona ponieważ przy użyciu E , w niektórych przypadkach dochodziło do wyłączenia gry ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...