Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Nowa mapa ?

StrazaKK122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dzisiaj siedząc na necie natknąłem się na ciekawe dość informacje, na stronie http://battlefield.wikia.com/wiki/Battlefield_Play4Free w
" dziale " mapy znalazłem ciekawą informacje na temat " Operation Road Rage ", mapy która była choćby w Battlefieldzie 2 (w dlc armored fury). Z informacji podanych na stronie wynika że miałaby zostać dodana :) Jednak siedząc trochę na tej stronie zauważyłem też że nie ma dodanych informacji o broniach które mają wyjść ( typu LSAT, ACW-R ) co sprawiło że przestałem się parać tym że to prawdziwe informacje :)
Co sądzicie o tym " newsie " ?
Podsyłam screen ze stronki i link do mapki :)http://battlefield.wikia.com/wiki/Operation_Road_Rage
300px-BF2_Operation_Road_Rage.png

300px-Operation_Road_Rage_ingameMap.png

Opublikowano

Tak jak poprzednicy uważam ze chyba nie doczekamy sie tej mapy ;) widocznie twórcą gry sie nie podoba coś w niej :)

E9mwj60.png

Opublikowano

Pisałem o tym niecały rok temu i też spotkałem się z opinią, że miała być od dawna. Prędzej więc doczekamy się pewnie kolejnych Rushów, niż całkiem nowej mapy.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Sam kurcze tak myślałem że to kicha z tą mapką no ale cóż chciałem się tylko podzielić z tym co wyłapałem na necie :)

Opublikowano

Fajna mapka ;> Może dodadzą :)_

Niedoczekanie twoje, oni mają nas w dupie, może maksymalnie za 5 lat dopiero ta mapa bedzie... Kto wie...

Opublikowano

Według mnie nowa mapa by się przydała ale tak jak koledzy up Oni mają nas w dupie raz na ruski rok dodadzą kur wa nowy zestaw nawet nie bron.Ta gra jest stworzona tylko i wyłącznie dla zarobku poza tym nie dziwmy się to jest ,,niby'' P4F i to dlatego ze można grać za darmo ale trzeba płacic za lepsze eq nic nam nie dadzą możę jak gra by była płatna 30zł to by dodawali ale wiadomo.

Za 2 lata zbankrutują mówię wam

Podsumowując:Gry z gatunku ,,P4F'' są tylko i wyłącznie takimi jak by kolejnymi maszynkami do zarabianie a EA to skurczysynki które chcą zarobić na graczu :D

Opublikowano

możę jak gra by była płatna 30zł to by dodawali ale wiadomo.

Za 2 lata zbankrutują mówię wam

Podsumowując:Gry z gatunku ,,P4F'' są tylko i wyłącznie takimi jak by kolejnymi maszynkami do zarabianie a EA to skurczysynki które chcą zarobić na graczu :D

Za 30 zł chyba że tygodniowo to może by coś sensownego było hehe, już teraz mają z graczy większą kasę. Gra P4F, ale tylko z nazwy, mało kto gra standardowymi broniami.
Opublikowano

Wy w ogóle wiecie o tym, że EA Games to jest tylko wydawca tej gry ? Za mapy i resztę odpowiada studio Easy które stworzyło tą gre więc do nich problemy, a nie do EA Games :)

Opublikowano

No mapka byłaby OK, jakby ją dodali. Walki na autostradzie to co innego niż walka na Sharqi lub Karkand. W sumie jest dużo miejsc do kampienia zwiadowcą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...