Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Przecena.

LennyGG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Riot w dniu wczorajszym zapowiedział przecenę Lulu, Heimerdingera, Miss Fortune, Emumu, Longhorn Alistara i Mafia Miss Fortune. Zalogowawszy się do gry patrzę na przecenę i moim oczom ukazuje się Cottontail Teemo, Battle Bunny Riven i Valkyrie Leona, a z postaci Anivia, Sona, Riven. Prawdopodobnie mogą być 2 przyczyny tego. 1 : Riot w ostatniej chwili zmienił zdanie, bo przecież Wielkanoc nadchodzi wielkimi krokami, i w związku z tym w przecenie nie mogło zabraknąć Cottontail Teemo, Battle Bunny Riven, czy też Anivii ( tak, jej też, w końcu ma to "jajko" ). Jednakże nie powinni tak robić, mówią jedno robią drugie. 2 : Po prostu się coś zepsuło, ale mimo wszystko powinni w takim wypadku to naprawić.

Zarzucę teraz screenami wprost ze sklepu.

beztytuu2ik.pngbeztytuutqp.png

Opublikowano

Był już taki temat, ale nie powinni tak robić bo ktoś sobie kupił RP'ki na miss fortune a tutaj boom. Fajnie jakby na wielkanoc odpalili nam boosta na IP'ki. Ale skorzystam i kupię sobie skina do Riven'ki :P

Opublikowano

Był, ale w tamtym temacie było pytanie dotyczące tej całej MF, a ja tutaj przedstawiam całą sytuację, żeby zapobiec tworzeniu kolejnych tematów z pytaniami.

Opublikowano

Ewentualnie riven sonka i anivia sa za poniedzialek,a w poniedzialek na tydzien do kupienia beda strony run na przecenie<marzyciel>

Opublikowano

Jak battle bunny riven nie będzie w następnej przecenie lub nie włączą to chyba tych z Riotu maczęta pozabijam.
@UP
Heh ja specjalnie kupiłem RP'ki miałem już brać i boom zmieniło się na 975 RP, zajebisty riot oni zawsze coś muszą zwalić.

Opublikowano

No ja chcę żeby go dali a jak nie to tam polecę do nich i wystrzelam jak psy.
Jest taki zajebisty a jak zawsze musieli zjebać.
Tak kur** bardzo chcialem ten skin do Riven bo to moj main i chuj strzelil.
Sry za wulgi wnerwiony jestem.

Wydymali nas jak chcieli pierw dali fajne skiny, zeby kazdy rp zaladowal a potem wyrzucili juz nigdy wiecej im nie zaladuje. Ciekawe co ja mam z tymi rp teraz zrobic, jak zadnych fajnych skinow nie ma.

Opublikowano

A ja nie zdążyłem kupić ;]. Spóźniłem się o około 3 minuty na skina. Riot jest do bani jednym słowem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...