Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

【dyskusja】spiski

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ty kuhwa wiesz o spiskach młody człowieku?! W dupie Ci się poprzewracało i wymyślasz teorie spiskowe o WTC i innych duperelach! :D

No to się pytam czy co nie wykumkaliście .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Co ty kuhwa wiesz o spiskach młody człowieku?! W dupie Ci się poprzewracało i wymyślasz teorie spiskowe o WTC i innych duperelach! :D

Akurat o WTC był to spisek bo wszystko co tam się stało było ukantowane polecam obejrzeć filmiki na YT ,które pokazują niby jak samolot wlatuje w wieżowiec a perfidnie widać jak przez niego przenika a wszystko po to ,aby rząd USA powysyłał ludzi do Afganistanu

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Akurat o WTC był to spisek bo wszystko co tam się stało było ukantowane polecam obejrzeć filmiki na YT ,które pokazują niby jak samolot wlatuje w wieżowiec a perfidnie widać jak przez niego przenika a wszystko po to ,aby rząd USA powysyłał ludzi do Afganistanu

Z tym to , akurat jest prawda. Ruscy to wszystko zaplanowali, na YT widziałem filmik jak ktoś w tym momencie nagrał jak Ruscy coś tam krzyczeli "ni chuja" i coś tam się w tym momencie stało.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

To o wtc to jest spisek, nawet przed tym wypadkiem w filmach było wszędzie data tej tragedii, bo ang. bodajże 11/ .... To był spisek.

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...