Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Pomoże ktoś?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche nie ogarniam . jestem nowy w tym. i chciałbym zrobic swoją pierwsza str na cba. bo na feen, phorum umiem idealnie. ale na cba nie wychodzi mi nic. kompletnie. pomoże ktos?

beznazwy1hud.png

Bo IsoreS jest tylko jeden!

Opublikowano

bo zajmuje sie ostatnio grafiką z kolegą i chce reklamowac sie na tej stronie. i chcialem akurat tutaj.

beznazwy1hud.png

Opublikowano

Co masz zamiar zrobić na tym cba (poza tym, są lepsze hostingi - np. hostinger)?

cba.pl jest jednym z lepszych hostingów, ale każdy sądzi że jest słaby bo ma reklamy.

@TOP

No to zainstaluj sobie WordPress'a i tam zamieszczaj swoje prace, bo jak widzę nie masz pojęcia o tworzeniu stron od 0. :)

Opublikowano

bo zajmuje sie ostatnio grafiką z kolegą i chce reklamowac sie na tej stronie. i chcialem akurat tutaj.

W takim razie wypróbuj Wordpress, Joomla, Drupal i inne systemy CMS, bo bez znajomości HTML&CSS nic nie zrobisz.

Opublikowano

potrafie. na cba strone zrobilem. ale najważniejsze np jakie oprogramowanie dac do czegoś takiego. PHP 3 moge dać nie patrzylem jeszcze. albo jak skórke zmienic co najważniejsze

beznazwy1hud.png

Opublikowano

OK

Instalujesz WordPressa, CBA ma chyba tzw. Auto-Instalator, ale nie jestem pewien.

Tutaj masz FAQ WordPressa:

http://codex.wordpress.org/pl:Strona_główna

Możesz go oczywiście zainstalować manualnie, ale wydaje mi się że nie będziesz potrafił.

a chciało by ci się pomóc?

beznazwy1hud.png

Opublikowano

Przeczytaj FAQ Cba (bazy danych i inne), użyj autoinstalatora i tyle - potem przeczytaj jakieś poradniki do Wordpressa.

Jak coś Ci się spierdoli to też napiszesz na forum? Lepiej umieć zrobić coś samemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...