Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autopick up (FarmHack)

Matesh2qq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1308765534-U105386.png

Dodatek do KamerMod-a by Matesh

1308765606-U105386.png

Autopick up na wybrane itemy

1308765562-U105386.png

- Balmora
- Ravia
- AvalonMT2
- LegionMT2

1308765487-U105386.png

https://mega.co.nz/#!lI5wHbhJ!Q6YPrVxjvqLV3r3AZqQYaDsmwW4UzGflwgQHzAhNT0g

1308765590-U105386.png

https://www.virustotal.com/pl/file/1806f57061984b1226e021bf27404702ee6789ceee3fc5e7528808ec004c80a6/analysis/1365100288/

1308765441-U105386.png

Jest to dodatek do Kamer Mod-a stworzony przeze mnie (Opierałem się na pomyśle IstvanPL, jego generator nie wytwarzał wszystkiego tak jak powinien i nie miał wszystkich itemków oraz opcji).

Instrukcja instalacji modyfikacji:
1. Musimy mieć czystego clienta (najlepiej z PL-a) oraz zainstalowanego w nim Kamer Mod-a.
2. Pobieramy paczkę i wybieramy folder z nazwą serwera na którym gramy.
3. Zawartość tego foldera wklejamy bezpośrednio do clienta z zainstalowanym Kamer Mod-em i podmieniamy wszystkie pliki.
4. Odpalamy clienta, naszym oczom na liście serwerów ukarze się "<Nazwaserwera>Kamer" i "<Nazwaserwera>Drop". Jeżeli chcecie ustawić bota na dropienie odpalacie opcje "Drop", jeżeli po prostu chcecie pograć na modzie odpalacie opcje "Kamer".
5. Nie pozostało mi nic, tylko życzyć wam jak największej ilości hajsu i jak najmniej banów!

Polecam również zainstalowanie WH (WaitHacka) do clienta w celu poprawienia jakości i szybkości bota (Bot jest full automatem).

Zapamiętaj:
1. Po wybraniu funkcji "Drop", widzisz tylko itemki które wpisałem, czyli takie które dropia i ewentualnie masz na sobie np. Na Balmorze wymaga się ubrania miecza +6, zbroi +6 i kupowania dużych potek innych po prostu nie widać i mod nie potuje.
2. Ja nie odpowiadam za bany, które możecie otrzymać.
3. W razie problemów pisz na PW, ja postaram się jak najszybciej zaktualizować paczkę i podać nowy link downloadu.

Jeżeli chcecie, żebym zrobił wam takiego FarmHacka na jakiś serwer którego tutaj nie ma, po prostu piszcie w komentarzach, a ja zaktualizuje paczkę i podam nowy link do downloadu.

SS z gry:

vy8jup.jpg

Dodatkowe linki:

Czysty client (Z strony Kamera)

https://mega.co.nz/#!wVgFxQiQ!LQhDM0jYvkEIBxqkU3bC_3yhXhI0MGgYIum7YFXV4SQ

Kamer Mod (Z strony Kamera)

http://turbobit.net/txpt8kkr5nmx/Metin2Mod_2011SF_20032013_2.exe.html

WaitHack by G00D

http://www.mpcforum.pl/topic/745528-dl-waithack-by-g00d/page-4?hl=+g00d#entry6297371

Changelog:

Po aktualizacji link jest aktualizowany musicie pobrać paczkę na nowo i podmienić pliki!

[Aktualizacja WielkanocnaV1]31.03.2013 godz 9:00 - Dodano widoczność jajek wielkanocnych oraz koszyków.

[Aktulizacja WielkanocnaV2]31.03.2013 godz 11:50 - Dodano do paczki serwer Avalon + cały eventowy drop na nim. Poprawiono resztę serwerów, teraz już widać marmurki i fasolki zen.

[Aktualizacja PoprawkowaV1]04.04.2013 godz 20:35 - Dodano do paczki serwer LegionMT2. Poprawiono resztę serwerów, teraz funkcja "kamer" jest wydajniejsza, mniej wyrzuca z gry i widać o wiele więcej itemów na wybranym serwerze. Dodałem nowy skan paczki, ponieważ jej struktura nieco się zmieniła.

2w4gxes.jpg

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możesz dodać Grymuar?

Nie dam rady, ja tylko mogę dodawać serwery prywatne, na PL-u nie próbowałem.

Sorrka ziom.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

jak uruchomić tego farmbota ?

Masz instrukcje...

Przeczytaj ją uważnie instalujesz kamera do czystego clienta, wrzucasz tam pliki, podmieniasz odpalasz normalnie tak jak kamer moda.

Później wybierasz funkcje "Drop" i włączasz funkcje które dają ci hacki wbudowane w modzie.

Ważne żebyś włączył automatyczne podnoszenie.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

dzięki działa a czy wiesz może czy isamu wlepia bany na IP ?

Moim zdaniem tylko tak mówi, gdyby wlepiał bany na IP, to przez to mógłby wycinać całe osiedla z serwera :D

Banuje jedną osobę, a wszyscy z osiedla mają bana, niestety tak metek działa.

Dla bezpieczeństwa polecam ci pobrać program "Cyber Ghost" włączyć przy rejestracji na stronie i działaniu botów.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

będzie like jeśli podasz id do róży oraz czekolady;D bo używam od istvana ale mi tego brakuje;)

Oto wpisy:
50024	ETC	icon/item/50024.tga
50025	ETC	icon/item/50025.tga
50031	ETC	icon/item/50031.tga
50032	ETC	icon/item/50032.tga
Mam nadzieje, że pomogłem.

Zapraszam do testowania i dzielenia się opiniami.

Pamiętajcie, że mogę to zrobić dla was na każdy inny serwer, na jaki sobie zażyczycie :)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Szczerze to prościej to zrobić ręcznie :D

Sam program przydatny, ale tylko do dodawania większej ilości ID, do tworzenia serwerinfo.py to on się nie nadaje, tworzy problemy.

Minusem też jest to, że gdy wybieramy mikstury to dodaje nawet małe mikstury i powoli w m1 zaczyna się nam syf w eq robić.

Jednakże od tego pana zaczerpnąłem pomysł na swoją wersje dodatku ;)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Dało by się na PL ?

Nie bardzo, mod pod PL-a jest inaczej skonstruowany, musiałbym Kamera zapytać co i jak :)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

@Temat edytowany

Został dodany nowy serwer, struktura bota nieco się zmieniła teraz waży troszkę więcej, ale daje także więcej możliwości.

Po więcej informacji zapraszam do Changeloga. Mam nadzieje, że tym razem już was tak nie będzie wyrzucać.

Pozdrawiam i życzę jak największego zarobku.

PS. Bot na LegionMT2 jest do dropienia kasy np w Red Lesie, wypada także dołączyć do gildii, żeby mod mógł oddawać PD na gildie.

2w4gxes.jpg

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...