Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ban na Rankedy

Kruncher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ideologia polskiego forum dla niewyżytych prawiczków, prośba do riotu na forum Jana Pawła drugiego. ŚMIECHŁEM HARDO!!! KURWA, NIKOGO NIE OBCHODZI WASZA OPINIA, JESTEŚ NEWBIE ZAŁOŻYSZ 10 KONT, A NA 9 DOSTANIESZ BANA! TAKI JEST WNIOSEK! KTOŚ NIE GRA NA POZIOMIE ZAŁÓŻMY PLATYNY TO MA ZOSTAĆ BANA, TAK? O TY POLSKI CHUJU TY KURWA TY POLSKI CHUJU TY. JAKI TY JESTEŚ CHUJOWY! NO JA NIE WIEM CZY CIEBIE TO STARY W OGÓLE ZROBIŁ, A MOŻE SRAŁ CI DO RYJA, GDY MIAŁ 195 LAT? NIE? WIĘC MUSIAŁ URODZIĆ CIĘ MĘŻCZYZNA W WIEKU 21 LAT, JOŁ! POZDRO ŻYWYRAP! ZIOMECZKI I TAKIE TAM! HEHE

Jan Paweł drugi ukradł mi dziecko.

Opublikowano

Wy się tam wymądrzacie, że ten kto tkwi na brązie ten słabiak a jak ktoś gra supportem ? To co supp'kiem ma gre wycarrować ? pzdr i Pis Joł

@Top

Pomysł taki sobie ale to Riot musiałby wtedy nie banować suppków :)

Opublikowano

Niewątpliwie przydałoby się usprawnić gry rankingowe na niższych poziomach brąz, silver. Widzę sporo osób pisze "Jeśli utknąłeś w brązie/srebrze, to tam należysz" ja sie nie moge z tym zgodzić. Zaczynaliście pewnie z wyższego pułapu niż niektórzy i nie graliście meczy z noobami poprostu. Sam zaczynalem od Silver V, dosyć szybko awansowałem do Silver IV po czym zaczął się koszmar instalocki, teksty typu "mid or feed" co przekładało się na wynik meczy. Bardzo szybko spadłem na Silver V, mało tego, doszło do tego, że mam tak słaby stosunek wygranych do przegranych meczy, że za wygraną dostaje 3-5pkt a za proażkę - 20pkt, więc nie piszcie bzdur, że cały ranked system działa jak działać powinien.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ehhh niby tak ale jedynym bledem ktory ja popelnilem to jak tlyko wbilem 30 to rankedy rankedy chociaz bylem w tedy newbie troll pickowalem itp ale startowalem z terazniejszego bronzu 3 (wczesniej z jakims tam elo 1000 czy jakos tak) no i dobra mowie zagram bde mial farta wybije sie i tak tracilem elo myslac dalej odrobie to odrobie to no i tak trafilem do bronzu 5 a przed chwila w ranked game koles przy pickowaniu last pick ja adc ez on ma picknonc supa to on pickuje noca bierze jakies speelle z dupska i dogduje gre i mowi ze to robi zeby wygrac kolejne czy jakos tak no i jak tu sie wybic no ale dobra przegralem ta wchode do 2 rankeda mysle tego to juz powinnenem wygrac no i co jakis kolo bierze jungle a potem 2 kolesie kolejni biora jungle ... jak bym nie wyszedl to bysmy grali to gowno i oczywiscia bot zjebany bo bez suppa w sumie top tez tylko mida mielismy i adc ( mnie) i po chuja takie gry grac ... poki ci livestreamowcy nie robili livevow z lola bylo dobrze kazdy trochu polamil ale na ogol przeprosili bylo ok raz sie przegralo raz sie wygralo a teraz ? jebane polaczki przyszly i tyle z tej gry mowiac ze ja tez jestem polakiem ale to nie jest polak ktory specjalnie dodguje gre to jest polaczek ... jakis gimbus czy cos w tym stylu po prostu jak na to patrze to smiech przez lzy mnie bierze no a gra jest wysmienita i od tak skonczyc z nia to nie tak latwo ... No ale tak czy inaczej blad byl po mojej stronie :)
P.S jak by ktos mialby ochote mnie z tego bagna wyciagnac to PW dogadamy sie co do kontaku bylbym wdzieczny

jk7u34.jpg

Szukam jakis typow do MM'ow w cs;go 

Moja ranga : Gold nova 4 (spadlem z kalacha II)

Oczekuje: Gold nova 4 +

Kontakt : http://steamcommunity.com/profiles/76561198041058543/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...