Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[prezentacja]QuickScope's by radyjko - kanibalkanapek

radyjko101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to twoje konto YT czy jakiegoś innego typa ale wstawiał akcje LoWi-ego i pisze ze to on...

już gdy zobaczyłem Tag klanowy FaZe wiedziałem ze to nie on.... pzdr

Ale oczywiście ładne akcje FaZe Power :D

Opublikowano

Jedyne co tu zrobiłem to wkleiłem slowmotion i efekty nie wiem czy wiecie co to MONTAGE (kille nie muszą być moje... wystarczą fajne efekty PEACE)

Opublikowano

wszystkie 3 filmy kradzione kanału FaZeClan więc nie widzę czym Ty się tutaj chwalisz nie dodając żadnych efektów na tych filmach tylko po prostu przesłane na Twój kanał.

Opublikowano

masz tutaj 2 filmy z tych trzech co dałeś. ostatniego nie chciało mi sie szukać już, ale chyba można rozpoznać kiedy został film an twój kanał dodany a kiedy na clanu FaZe. Więc nie wiem po co oszukiwać innych że to Twoje?

Opublikowano

Użytkowniku który wstawiłeś te filmiki jesteś mega żałosny ściągając filmiki od innych youtuberów i wrzucając je na swój kanał, w dodatku okłamując innych że to twoja robota .

Jedyne co tu zrobiłem to wkleiłem slowmotion i efekty nie wiem czy wiecie co to MONTAGE (kille nie muszą być moje... wystarczą fajne efekty PEACE)

To dlaczego w tytule pisze QuickScope by radyjko skoro ty tylko zrobiłeś "fajne" efekty (tak własciwie to zrobił je klan FaZe nie ty) Ciekawe czy ty wiesz co to MONTAGE kopiując czyjeś filmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...