Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Do wszystkich Dzieci NEO "Przeczytajcie"!

xenorr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem na tym forum dopiero tydzien , i wydaje mi się ze ten dzial to nie forum o warrocku tylko plac zabaw dla dzieci "neo"

Ok.10 tematow kto ma poradnik na bronie? <- Spam Spam Spam i tyle

Ok.6 tematów wkleje bronie za coś ble ble <- ci co robili te tematy to idioci chca na 3 doladowania do simplusa za glupiego famasa albo gold premium lub postac . Wy jestes musze to powiedziec popierdoleni? nie wiem kto wam za wklejenie jednej broni da cos takiego.

a odkad teraz dostaliscie poradniki jest jeszcze wiecej spamu zrobie bronie ble ble i myslicie ze jestecie dobrymi hackerami to sie grubo mylicie huahuahua naabs

2 Tematy "Tu macie ten glupi poradnik lub cos w tym rodzaJu" Ci to juz kompletnie popierdoleni ludzie wiecie co wyscie narobili?

20% ludzi levele od 30 - 47 maja wklejona jakos bron Wlasnie sa Banished... jesli ich admin nakapa bo to wlasnie wy dzieci neo adminow warrocka zmuszacie do sprawdzania ludzi np. 200x ticketow od jednej osoby o takiej wersji tlumaczenia na polski: chcialbym zareportowac ble ble i tu screen a za chwile 2 ticket itd. nie dziwie sie adminom ze teraz banuja...

50% ludzi levele 1 - 10 maja wklejone all bronie oczywiscie oni tez beda banished

30% grajacych w warrocka sa normalni. graja P4F i Fair with Rules.

A najgorsze co teraz bedzie to ani ty, ani ja i ani nikt inny nie bedzie mial zadnej broni po prostu

dadza Patcha zakleja to i koniec nic nie pomoze

Ale macie jeszcze szanse usuncie pojebane topics,spam,i te poradniki to moze jeszcze jakos sie da ten tutorial na bronie uratowac...ale watpie...

Dzięki /xenorr/

• Dodaj nową pozycję...