Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itemy ze Skrzyń Ucznia - handel .

broneq00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was wszystkich .

Mam pytanie odnośnie item'ów, które otrzymuje się ze Skrzyń Ucznia - wiadomo każdy zauważył, że nie da się nimi handlować, ale czy jest jakiś sposób żeby je przechować ? Myślałem, że można je chociaż do magazynu schować ( nie mam zamiaru teraz mieć 1/4 eq zawaloną, bo nie można gdzieś ich dać ), więc pytam się Was : Czy jest jakiś sposób na przerzucenie ich na inną postać lub do magazynu albo coś, bo trochę lipnie to zrobili ?! ;P

Pozdrawiam,

broneq00

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

Opublikowano

Da się ! Poprostu gdy masz np 29 lvl i bd wbijał 30 to masz w eq tą skrzynie ucznia na poziom 30. Robimy tak: Całe eq zawalamy obojetnie czym i gdy osiągniemy 30 lvl ,otwieramy tą skrzynie ucznia(eq musi byc zapełnione) i cała zawartość skrzynki wyrzuca nam na ziemie możemy ją pozbierać druga postacią.

thccc.jpg
Opublikowano

Amid121 tak to było pół roku temu teraz jak wylecą te itemki ze skrzyni to cały czas są przypisane do postaci z której wyleciały i po pewnym czasie znikają jak nie podniesiesz tą postacią

Opublikowano

Nie ma szans, nic nie zrobisz. Też kombinowaliśmy na wszystkie sposoby.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Nie ma szans, nic nie zrobisz. Też kombinowaliśmy na wszystkie sposoby.

A próbowaliście tak tylko że jeszcze z DH? :D Nie wiem czy działa tylko tak mi przyszło do głowy może ktoś sprawdzić.

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Z dh też próbowałem , ale też nie da rady , niewiem czy jeszcze działa taki sposób , że tworzysz postać , zapełniasz całe eq , otwierasz , itemy lecą na ziemie , dajesz zmień postać , usuwasz postać , tworzysz nową o takim samym nicku , logujesz sie i zbierasz :D

Opublikowano

@up Taaak, tyle, że można by wtedy zbierać item'y tylko na jeden z poziomów tej skrzyni , a fajnie by było jakby wszystkie item'y od 10 do 30 lvl'a dało się jakoś przerzucać xD

gaaran.gif

Master of Client modding

^^

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."

Stanisław Lem

• 2 lata później...
Opublikowano

Wybaczcie za lekkie odkopanie.

Z dh też próbowałem , ale też nie da rady , niewiem czy jeszcze działa taki sposób , że tworzysz postać , zapełniasz całe eq , otwierasz , itemy lecą na ziemie , dajesz zmień postać , usuwasz postać , tworzysz nową o takim samym nicku , logujesz sie i zbierasz :D

Probowal moze ktos takiego sposobu? 
Zebrac ze 2-3 skrzynki wbic mu 30lv i mamy 15 bodzi zamiast 5. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...